Filme româneşti online


Probabil şi Dvs primiţi din când în când emailuri nesolicitate (pe "româneşte": spam) în care sunteţi invitaţi fie să comandaţi prin poştă CD-uri cu filme româneşti, fie să vă înscrieţi la nu ştiu ce sit de torente pentru acelaşi obiectiv (doar că prin descărcare). Privind în urmă cinematografia românească are desigur multe producţii cu care să se mândrească, aşa că fenomenul nu miră. O "luptă" interesantă împotriva unei astfel de piraterii o duc unele publicaţii româneşti care promovează – uneori gratuit, în preţul ziarului – diverse filme româneşti pe CD/DVD. Dar pirateria rămâne pe metereze şi inevitabil filme româneşti ajung pe situri de video online. Un paradis (încă) pentru astfel de piraţi este Google Video, care e mai generos decât YouTube ca durată. Găsim astfel acolo filme româneşti şi de trei ore!

img4 img5 img6

img7 img8 img9

Nu sunt multe – cred – dar se găsesc cel puţin o parte din titlurile binecunoscute. Să citez câteva doar: Baltagul, Cel mai iubit dintre pământeni, Ciuleandra, Mihai Viteazul (calitate video decentă!!!), sau pentru copii Maria Mirabela ori Veronica. Eu despre acestea am aflat de pe situl FilmeRomanesti.wordpress.com. "În acest blog vom posta treptat filme de producţie românească ce merită să fie văzute de publicul larg. În cazul în care dispuneţi şi dvs de producţii româneşti/moldoveneşti, rugăm să ni le expediaţi", citim în pagina Despre, într-o română corectată în ceea ce am pus eu aici ca citat. Regula nu e respectată cu stricteţe: se găsesc şi altceva decât filme, precum şi altceva decât producţii româneşti. În fine… e totuşi un loc interesant pe care unii vor dori să îl ţină minute cu un semn de carte. Calitatea totuşi slabă nu cred că pune în pericol intenţia celor care ar dori să le achiziţioneze pentru video sau DVD player.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (12 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

8 comentarii

 1. dracosu spune:

  O multime de filme & seriale romanesti si straine gasiti si pe http://www.romline.org/cinemateca/

 2. cezar salahor spune:

  Dar in http://filmeromanesti.wordpress.com poti alege oricand ce film doresti, si sunt mai multe inclusiv filme care nu le poti gasi nicaieri. Chiar de productie romaneasca din Basarabia.

  Este mai bun!

 3. Adrian spune:

  http://www.OnlineFree.Do.Am
  Filme Online Traduse In Limba Romana.

 4. elgreko13 spune:

  Filme online traduse in romaneste mai gasiti pe http://www.divxonline.biz

 5. filme online spune:

  Filme Online o sa puteti gasi si pe http://www.filme.ro.im

 6. miky spune:

  Site-uri de filme online sunt cu sutele insa putine sunt calumea sa poata fi folosite (rebuturi gen megavideo si de genu, sunt = 0).
  Eu unu intru pe BoxPlay.net unde chiar vad filme, nu inchid popup-uri.

 7. Salutare,
  Daca vrei poti sa urmaresti filme romanesti online gratis pe http://www.filme-online-gratis.com , insa si filme straine subtitrate in limba romana
  O zi frumoasa sa aveti in continuare!

 8. sorin spune:

  Stie cineva un site pe care filmul Telegrame sa poata fi vazut? Pe toate site-urile pe care le-am gasit filmul nu merge!!!!!!!!!!!!!!!!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *