Din nou resurse de sunete


Jurgen a scris anul acesta articolul Sunete audio pentru diferite ocazii. Din păcate SoundSnap a părăsit între timp registrul gratuit, devenind un sit care necesită abonament pentru a descărca (peste 5) sunete pe lună. Nu înseamnă că s-a terminat lumea 🙂 . Acum câteva zile HongKiat a oferit o compilaţie de 55 Great Websites To Download Free Sound Effects. În vârf binecunoscutul Flash Kit. Binecunoscut în special celor care lucrează cu flash, dar nu numai.

img68 img69

Din cele 50 voi indica doar primele 10, adică mai departe de la locul 2: Audio Micro, Sound-Effect, SoundSnap (reţineţi: doar 5 sunete pe lună, cu cont), FindSounds, Soungle, SFX Source, A1 Free Sound Effects, Soundrangers şi Partners In Rhyme. (În paranteză fie spus, am mai amintit dar aici merge reamintit un articol din aceeaşi sursă: 25 Free Digital Audio Editors You Should Know.)

Personal nu am mai folosit efecte audio din vremea Facultăţii, când mai scriam unele jocuri în Visual C (iar mai apoi cu GameMaker, între timp migrat aici) şi îmi trebuia câte un efect sonor pentru click sau aplauze la încheierea unui nivel sau obiectiv.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 3,67 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *