Felicitări Trilulilu


Aşa după cum şi YouTube permite, Trilulilu a introdus posibilitatea de a transforma orice material de pe sit într-o felicitare de Crăciun. Când vizionaţi un material veţi observa în dreapta pe fond roşu un banner pe care scrie Trimite acest fişier ca o felicitare. În următorul pas indicaţi destinatarul, titlul şi textului felicitări, precum şi un fundal, din câteva zeci existente. Puteţi previzualiza felicitarea înainte de trimitere. De asemenea o puteţi trimite la mai multe persoane deodată, dar expediţia se face per email, aşa că destinatarul nu va putea vedea dacă i-aţi scris doar lui sau şi la alţi o sută.

image

O felicitare arată ca mai jos (desigur cu un clip video dacă aşa ceva aţi selectat). Acel pergament nu e teribil, dar merge. Ideea celor de la Trilulilu este excelentă pentru că există multe, multe piese audio şi video ce pot fi folosite pentru felicitări. Căutaţi colinde şi veţi găsi tone. Dacă vreţi să vedeţi un exemplu de felicitare (de la mine pentru Dvs) daţi click aici.

image 

În fine, aş mai remarca în paranteză că dacă tot sunteţi pe Trilulilu vă puteţi juca cu crocodilu. Se poate ca nu toţi să fi sesizat 🙂 . Mergeţi la logo, click pe “balonul” moşului şi apoi cu crocodilul feriţi-vă de bulgări şi prindeţi orice altceva (globuri, steluţe). Câte puncte reuşiţi să faceţi?

image


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *