LiveDrive şi Fast Picture Viewer


Nu există nici o legătură între cele două. Le tratez în acelaşi articol deoarece nu am ce spune prea mult despre fiecare în parte. Am să încep cu LiveDrive. Numele sună puţin derutant, dar nu e vorba de un pachet Microsoft din pachetul Windows Live. E o webaplicaţie independentă, a unui britanic ce afirmă că lucrează de doi ani la acest proiect. Şi dacă văzând Unlimited Online Storage sunteţi tentaţi să ignoraţi proiectul (bine faceţi, aproape bine) atunci opriţi-vă puţin: proiectul va fi comercial! Aaaaa! Are deci şansă să reziste, doar că până la lansarea oficială nu costă nimic. Înregistraţi-vă acum şi, dacă am înţeles bine, veţi avea 2009 gratuit. Probabil.

image

Proiectul pare promiţător. Dincolo de criticile aduse la tot ce există deja în acest sens, LiveDrive oferă un program pentru funcţiile de sincronizare şi pentru copiile de siguranţă (backup). Cu ajutorul acestui program va apare o nouă unitate, L: (de la LiveDrive), astfel că spaţiul online va figura chiar în Explorer, ca o simplă/altă unitate (nelimitată). Desigur, în viteza de transfer se va simţi ce e online şi ce e offline, dar liderul proiectului se laudă cu unii algoritmi care vor optimiza procesul şi vor folosi unde se poate şi sistemul de cache. Sunt curios cu ce preţuri va apare. Nu mai e mult până în 2009.

În fine, al doilea subiect e programul Fast Picture Viewer. Ediţia profesională a acestui program costă 20euro, dar astăzi (şi până luni cândva) îl puteţi descărca şi instala gratuit. Nu e o ofertă GAOTD ci gHacks. Mergeţi aici şi veţi găsi – pe lângă o prezentare – numele de utilizator şi cheia de înregistrare (valabilă între Sunday 10:00 UTC to Monday 10:00 UTC). De ce v-ar putea interesa un astfel de program? Vedeţi mai jos câteva facilităţi, iar vizitând situl programului veţi afla mai multe şi mai în detaliu. Practic prin ce se spune că iese în evidenţă acest program este… viteza (doar de aceea îi spune Fast). Sunt mulţumit de IrfanView (care are şi funcţii de editare). Dacă sunteţi în căutarea unui program poate veţi dori să îl testaţi pe acesta.

image


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *