De relaxare: Viking defense


Jocurile TD (Tower Defence)… îmi plac şi nu îmi plac. Mă prind în ele (ceea ce înseamnă că îmi plac), dar îmi consumă ore (ceea ce nu îmi place). Viking Defense este o clonă TD care ne întoarce pe vremea când vikingii trebuiau să se apere de invadatori (cum? ok…). Avem practic un sătuleţ din care nu ne permitem să moară mai mult de zece oameni (eh, nu întrebaţi de ce… trebuia pusă o limită). Aceasta înseamnă că puteţi lăsa maxim 10 duşmani să treacă, altfel sunteţi învinşi. O noutate este că duşmanii nu mai vin obligatoriu pe ruta – în acest caz – maritimă. Există şi atacuri aeriene, dragonii zburând în linie dreaptă de sus în jos, spre satul ce trebuie apărat.

image

Ca în orice joc TD fiecare duşman ucis înseamnă bani. Iar banii înseamnă posibilitatea de noi construcţii de apărare. În dreapta-sus avem trei taburi: Combat, Sacred şi Buildings. Până m-am prins că de la Sacred trebuie să pun copaci să tragă în zburătoare am pierdut ceva oameni! Fiţi deci atenţi să aveţi dispozitive ce trag şi în duşmanii din ape şi în cei din aer. Cât despre Buildings, e o găselniţă interesantă: unele construcţii vă permit să aruncaţi un fel de ciocan ce distruge totul într-o zonă (duşmani, evident); altul permite extinderea uscatului unde sunt ape mici. La nivele superioare veţi vedea că armele nu mai bat peste hăul de ape şi atunci trebuie să “apropiaţi” malurile.

image image

Nu lipseşte posibilitatea de upgrade pentru construcţiile existente. Astfel puteţi face mai mortale loviturile Dvs. Diversele facilităţi se activează treptat, după cum creşte şi gravitatea atacurilor. Apropo: pentru a genera un atac trebuie să apăsaţi, când e activ, acolo unde scrie Attack. Din păcate nu puteţi lansa mai multe atacuri deodată (ca la alte jocuri TD). Grafica e bună, efectele sonore la fel, aşa că staţi deoparte de acest joc, fugiţi cât mai departe de el, dacă e pe gustul Dvs şi nu aveţi acum ceva timp la dispoziţie. Poate vă veţi aminti de el în zilele de Crăciun.

image image


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Catalin spune:

    Excelent joc. Felicitari!
    Faceti o treaba buna pe cnet.ro.

  2. radu.capan spune:

    Mulţumim de apreciere.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *