TheColor: copii, desenaţi!


Uau, ca tată a trei copii (încă pasionaţi de ceea ce vedeţi mai jos) mă declar tare bucuros de găsirea acestui sit: TheColor.com. Sunt multe situri cu imagini de colorat, dar acesta permite colorarea direct online şi fără flash sau java (şi atunci cum fac?) care să se încarce greori. Totul merge mulţumitor de rapid iar galeriile de imagini sunt multe, cât să reţină săptămâni întregi atenţia celor care sunt la vârsta coloratului. Nu este nevoie de înregistrare (deci copiii pot începe colora imediat). Dacă vă veţi înregistra veţi avea câteva avantaje, precum salvarea unui desen pentru regăsire (şi continuare) ulterioară.

image image

Mi s-a părut interesant să văd categorii precum Aesop Fables sau Greek Mythology, pe lângă altele tradiţionale precum Dinosaur, Sports sau Vehicle. Apelaţi la harta sitului dacă doriţi o imagine mai de ansamblu, folosind şi CTRL-F pentru o căutare mai exactă (ex: Last Supper). Dacă vi se par prea puţine culorile puse la dispoziţie apăsaţi pe More Colors, iar când vreţi să reveniţi la cele de bază click pe Less Colors. Un click pe Print vă va duce la o pagină cu imaginea aleasă, pe care o puteţi apoi (re)folosi cum veţi dori. Altceva (important)… nu mai e de spus. Distracţie plăcută celor mici!

image image


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (6 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

8 comentarii

 1. Sorin Agrigoroaei spune:

  Ce prostie de aplicatie, pemanent primesc Pagina 404 cind vreau sa selectez o culoare. Mesajul e cit se poate de clar !!!

  Sorry, Page Not Found
  The page address entered was not found.
  This is generally the result of a mis-typed URL, a relocated page, or an error in a link to this site.
  Please let us help you locate the desired content.
  Please visit our Home Page to find coloring pages.

  Morala: luati copiilor carti de colorat si creioane colorate, nu prostii de pagini web.

 2. radu.capan spune:

  Am verificat din curiozitate: situl merge foarte bine. Perfect adica. Faptul ca nu va merge nu este neaparat un indicator al ‘prostiei’ aplicatiei. Poate alti cititori mai pot confirma daca le merge sau nu coloratul.

 3. nelu b spune:

  Din curiozitate am incercat, merge bine si e interesant… pentru nepoti!

 4. gabriel spune:

  Bravo, Radu. O aplicatie super, multumim ca te-ai interesat inca odata pentru noi.

  Respect.

 5. Lucian spune:

  E ok, merge bine.

 6. moroshan spune:

  Copilas, tu, ala cu „prostii de pagini web”, fie ca te gadila mouse-ul, fie ca ai mancat (prea) multa ciocolata cand ai fost (mai) mic si ai devenit peste masura de nervos :-??
  Dc spun asta, ptr ca M-A DERANJAT TONUL CU CARE TE REVOLTI PE-AICI, sincer vb !!! Echipa asta MINUNATA face atatea ptr. noi incat, crede-ma, NU MERITA ASA CEVA ! Nu-s ruda cu niciunul dintre cei care scriu pe http://www.cnet.ro, doar II ADMIR si LE PORT RESPECT ptr. ca toata familia mea este mai luminata datorita lor, pe acest segment, fireste. Asa caaaaaaaa…
  Daca nu ti-au taiat astia internetul, pe criza asta, chiar (te) astept sa revii cu scuze. Hai paaaaaa !

  PS: Eu am dat aplicatia la toti prietenii care au copii si sunt fff incantati cu totii 🙂

 7. Delia spune:

  Si care era ideea? Sa tinem copiii in fata calculatorului? Copiii nostri nu mai stiu sa se joace, sunt exclusivisti si habar nu mai au ce inseamna copilarie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *