Tapeturi colorate, Photoshop şi altele


Vă amintiţi de articolul de anul trecut Wallpapere foarte colorate? Iată că Hongkiat.com – după ce în ultima vreme şi-a cam rărit frecvenţa articolelor – vine cu o continuare interesantă: 26 Gorgeous Aurora And Colour Spectrum Wallpapers. Multe dintre imagini mi s-au părut a fi un adevărat spectacol al culorilor. Articolul, apărut ieri, subliniază că nu se joacă cu rezoluţii mici: tapeturile au dimensiuni de genul 1280×800, 1440×900, 1680×1050, 1920×1200! Dacă nu v-aţi schimbat de ceva vreme tapetul puteţi găsi în această colecţie unul care să vă relaxeze sau să vă anime când îl vedeţi.

img

Sincer mie mi-ar place să pot face astfel de tapeturi. Probabil nu e foarte greu, dar nu stăpânesc în aşa măsură Photoshop-ul (de fapt nu îl folosesc, ştiţi mulţi, sunt fan Paint Shop Pro). Pentru cei cu pretenţii aş pune în continuare o serie de articole legate de Photoshop dar nu numai. De exemplu astăzi a apărut articolul 50 Stunning Photoshop Text Effect Tutorials. Vedeţi mai jos câteva mostre.

img

Iar acum o listă pe care o veţi explora după curiozitate, pe care am compilat-o din semne de carte strânse în ultimele luni:


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    O alta colectie vasta de Photoshop Brushes este accesibila (chiar daca in limba germana majoritatea link-urilor duc spre site-uri in limba engleza) aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *