One Exposure: fotografii


Dacă nu sunteţi un vizitator foarte recent atunci cred că din diversele recomandări făcute de-a lungul timpului v-aţi dat seama că îmi place mult fotografia. Ca spectator mai mult decât ca “realizator”. Îmi place să îmi petrec timpul frunzărind diverse situri cu fotografii, iar 1x.com (1x – One Exposure) este unul dintre siturile pe care le-am descoperit recent (dintr-o selecţie de fotografie despre arhitectură). Dacă vă place fotografia atunci “riscaţi” să staţi zeci de minute printre miile de fotografii. Indexul arată că acum sunt peste 2.500 de fotografi care colaborează la proiect, printre care şi români (un exemplu).

imagine

Categoriile le vedeţi în captura de mai sus (coloana din dreapta). Tot captura de mai sus vă dezvăluie o facilitate interesantă: Cards – practic e vorba de o selecţie de imagini care sunt considerate a fi potrivite şi pentru felicitări electronice. Sitului nu îi lipseşte dimensiunea socială: oricine se poate înscrie şi astfel comenta fotografiile existente. Înscrierea este gratuită, dar există şi conturi comerciale pentru cei care doresc să figureze mai “în vârf” pe acest sit. Pentru mai multe informaţii vă recomand pagina About unde veţi găsi inclusiv detalii despre modul de evaluare (aprobare) a fotografiilor şi despre limitele în publicare şi modalitatea de depăşire a lor.

imagine imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. Tony spune:

  Stimate domn Radu, va citesc in fiecare dimineta , amiaza si seara. Multumesc pentru ceea ce faceti. Eram trist. Asteptand un potential client am deschis feed-rul si am citit despre Picture Collage ca era valabil numai in ziua aia. Am alergat catre un spot wifi in 2 timpi. Respectivul ma suna si eu eram cu laptopul deschis si ecranul blank sa economisesc baterie pentru a downloada. Radeam de unul singur si ma gandeam ce ati putut face din mine si intalnirea care putea sa imi subventioneze veniturile 1 saptamana. Si le-am rezolvat! Programul ala free only 24 h s-a downloadat extra si clientul a plecat acasa bucuros datorita mie (bucuros fiind) ca i-am facut extra bonusuri numai sa culeaga roadele de la mine. Apoi acasa sotia a inceput sa mestereasca la programel bucuroasa. Ete domle ce faci cu free-urile dumitale de 24 de ore. Imi sar ochii acu in feed dupa astfel de programele. La mai multe si mai dese posturi. Si la mai multe free-uri time limit 24! Cu o conditie: sa le postati cat mai repede!!!! 🙂 O zi emotionanta 🙂 :))

 2. Raimi spune:

  Si mie imi place fotografia mult, dar parca sunt mai atras in planul acela de a o realiza decat a o vizualiza. Acum cativa ani ne recomandai Photo-Inside.com, un proiect parca facut de romani in lb. engleza si pe care erau inscrisi fotografi din europa si nu numai! Ei, asa de fain a fost site-ul acela la inceput, pana cand la un moment dat ne-am trezit ca mai postam fotografii doar vreo cativa… site-ul imi place si acuma, dar pare-se ca e un proiect uscat.
  Multumim pt. recomandare… mi l-am notat pt. studiu pt. cand am un stropishor d timp.
  Spor!

 3. radu.capan spune:

  @Tony: Va multumesc mult pentru cele scrise/impartasite. Situl GiveAwayOfTheDay.com are zilnic de la ora 10 un soft gratuit (daca e instalat in 24 de ore). Cand apare ceva mai interesant semnalam si noi, cat de prompt putem. Cele bune!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *