Două instrumente pentru PDF-uri


Dacă doriţi nişte instrumente mai avansate de lucru cu PDF-uri (generare, modificare, exportare, parolare…) atunci ar fi bine să vă mişcaţi rapid pentru două oferte. Una este de la GAOTD ceea ce înseamnă că expiră mâine dimineaţă la ora 10: Foxonic Professional 3.2 are sub 3MB şi ar costa în mod normal 80 usd. Citez din prezentare: With this PDF tool, you can convert your favorite images, photos, pictures and scanned images of text documents to PDF files with password protection, make your own PDF e-books, PDF photo albums, PDF presentation and PDF slide shows with easy and pleasure, and share your PDF files with others without worry about the security of the PDF files.

imagine

M-am uitat puţin pe situl produsului, nu am găsit nici o captură. Nu îmi place să iau un program fără să îl văd măcar cum arată. Am citit şi comentariile de pe GAOTD şi concluzia pare a fi că softul e bun. Mie mi-a atras atenţia un comentariu ce făcea sinteza unui review pentru acest program. Recenzia completă este aici, şi văd că acest sit, DotTech.org face recenzii poate chiar la fiecare ofertă GAOTD. Autorul indica o alternativă “gratuită” pentru Foxonic Professional, şi anume eXPert PDF Pro 5. Am pus ghilimelele pentru că vorbim din nou de un program comercial, dar care via Chip.de este oferit gratuit o perioadă. Iată deci o a doua ofertă care nu expiră în 24 de ore (au rămas mai puţin de atât pentru Foxonic) şi care pare a fi, cel puţin din unele puncte de vedere, mai performantă. Captura de mai sus este de la eXPert PDF Pro 5.

Problema e că pentru a pune mâna pe această a doua ofertă trebuie parcurşi mai mulţi paşi. Îi găsiţi explicaţi aici. Pe scurt procesul ar fi acesta:

  • mergeţi aici şi scrieţi un email în câmpul din stânga (eu am folosit un email fake şi nu s-a făcut verificare, deci puteţi scrie ce vreţi; dar atunci salvaţi cheia de înregistrare undeva! în mod normal ea vine pe email dacă veţi da emailul Dvs real)
  • în următoarea pagină veţi avea linkul pentru descărcare şi cheia de înregistrare (salvaţi-o undeva dacă nu aţi folosit emailul real)
  • instalaţi programul care, evident, e în germană – mai întâi alegeţi eXPert PDF 5 installieren apoi următoarea fereastră închideţi-o pur şi simplu şi când vă întreabă dacă sunteţi sigur daţi click pe Yes (e vorba de ceva înregistrare, nu ştim unde); apoi începe instalarea efectivă unde va trebui să folosiţi cheia
  • programul se va lansa în germană; închideţi programul dacă e deschis şi vedeţi unde l-aţi instalat pe calculator; redenumiţi Resources în ce doriţi Dvs (ex: Resources2) pentru că acolo e partea de germană – negăsind-o, programul se va lansa în engleză
  • mai rămâne help-ul în germană, dar dacă aţi urmărit procesul explicat de DotTech acolo aveţi un link pentru a descărca CHM-urile cu help-ul în engleză

Eu am urmat toţi paşii şi după cum vedeţi mai sus a mers. Văd că şi eXPert PDF Pro se foloseşte de o imprimantă virtuală pentru generarea de PDF-uri. Am testat câteva din funcţiuni (inclusiv exportarea din PDF în Word şi respectiv parolarea fişierelor) şi totul a mers bine. Nu am ajuns însă să fac mai multe teste.

Alegeţi deci: Foxonic până mâine la ora 24 sau eXPert până când expiră oferta pe Chip Germania. Ambele programe sunt comerciale dar le puteţi avea gratuit (legal!).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    Referitor la programul eXPert PDF Pro 5, daca doriti sa „scapati” de inregistrare prin indicarea adresei dvs. de mail, la urmatoarea pagina este explicat modul, de fapt sunt numite doua link-uri, unul pentru descarcarea directa a programului, celalalt indica cheia de verificare, care se pare ca este aceeasi pentru toti cei care descarca programul :): http://stadt-bremerhaven.de/2009/04/13/windows-pdf-experte-5-professional-kostenlos-ohne-registrierung/
    (pagina este in limba germana)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *