Diverse resurse WordPress


Este timpul să vedem din nou ce materiale utile au apărut pe web ce pot prinde bine celor ce folosesc WordPress. Şi vom începe cu teme WordPress. Cea mai lungă listă, apărută acum 2 zile, vine de la WPcrowd: 100 The Very Best of Free WordPress Themes (grupate pe teme pentru bloguri personale, gen publicaţie, pentru portofolii şi minimaliste). O altă listă lungă: 60 Great WordPress Themes. Dacă nu vreţi teme de-a gata ci doar un punct de pornire vedeţi 20 WordPress Theme Frameworks And Starting Resources. Teme minimaliste găsiţi şi în 40 Stylish, Minimal and Clean Free WordPress Themes. Dacă staţi bine cu banii mai semnalez şi 25+ Reliable Sources to Get Commercial WordPress Themes.

imagine

Acum să vedem nişte articole mai generale. SmashingMagazine publica săptămâna trecută Ultimate Guide To Using WordPress For A Portfolio. Spre surprinderea bucuria mea am văzut că într-un cap de listă apare şi un plugin de-al meu, publicat aici, pe CNet.ro (mulţumim SM pentru niscaiva trafic provocat). Mai util mi s-a părut însă un articol de acum două zile care e un fel de “bibliotecă”: Ultimate WordPress Tutorial Collection. Veţi găsi acolo o colecţie de linkuri foarte valoroase. O altă recomandare: 135+ Ultimate Round-Up of WordPress Tutorials.

imagine

Acum să trecem la o serie de articole pe care le-am considerat suficient de interesante pentru a le semnala. Nu sunt într-o ordine teribil de logică, dar oarecum le-am grupat. Titlurile sunt de regulă suficient de explicative ca să nu mai trebuiască detalii:

Să ne fie de folos…


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *