Care dată e mai bună pentru tine?


Acum un an Mihai a mai prezentat un instrument similar celui asupra căruia mă opresc acum. Să pornim însă de la context: dorim să organizăm un eveniment, fie el o excursie, o petrecere sau un congres. Dorim să îi consultăm pe toţi sau factorii decizionali vizavi de evenimentul cu pricina. Acum o sută de ani am fi trimis scrisori sau mergeam personal acasă la fiecare. În vremuri mai recente apelam la telefon, SMS sau… email. Acum însă folosim webaplicaţii care fac munca mai uşoară. WhichDateWorks este genul de sit care mi-ar place să aibă şi interfaţa în română – chiar e util!

imagine imagine

Situl poate fi folosit imediat, dar permite şi să îţi deschizi un cont (vom vedea avantajele). Procesul e în patru paşi:

1. Descrieţi evenimentul, cu un titlu şi apoi un paragraf cu detalii.

2. Indicaţi adresele de email ale celor pe care doriţi să îi consultaţi asupra datei.

3. Precizaţi un interval în care se poate alege.

4. Trimiteţi “invitaţiile” pentru stabilirea datei/perioadei.

Fiecare persoană va primi un email şi poate imediat confirma sau infirma anumite zile (tot fără obligativitatea unui cont). După ce şi-a exprimat opinia dă click pe Save selection. “Voturile” sunt colectate şi poţi vedea cu uşurinţă care sunt preferinţele majorităţii.

imagine

Dacă îţi deschizi cont poţi să ai o arhivă a evenimentelor planificate, reutiliza adresele folosite până acum ş.a. Aplicaţia încă nu este perfectă (de exemplu dacă ţi-ai amintit de o persoană nu o poţi adăuga cu uşurinţă şi informa despre eveniment) dar se lucrează la ea aşa că… să avem răbdare. Conform MakeUseOf, similare ar fi Diarised şi Meet-O-Matic.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *