De relaxare: Construiţi poduri!


Atenţie… poate fi frustrant. Dar dacă vă plac provocările atunci nu vă daţi înapoi de la a construi poduri în Cargo Bridge, un amuzant joc flash care ne propune nivel de nivel să rezolvăm “hăurile” pentru ca muncitorii să îşi poate facă treaba (transportarea unor cutii). Podurile trebuie construite peste “găuri” mai mari sau mai mici, dându-ni-se nişte puncte iniţiale de sprijin. Putem construi cu grinzi pe care muncitorii pot călca (wood walk) şi altele pe care nu pot călca (wood connector) dar sunt bune pentru întărirea structurilor. Legile fizicii sunt de mare importanţă aici şi veţi vedea că uneori un pod poate ţine un om dar nu mai mulţi, o cutie, dar nu şi pe a doua.

imagine imagine

Interesant este că jocul oferă un mod “schiţă” în care realizăm podurile, fără să fim distraşi de “peisaj”. Putem oricând reporni proiectul sau şterge anumite elemente. Un lucru e esenţial: să rămânem în buget! Evident că anumite niveluri ni se vor părea imposibile, după cum evident că se pot rezolva (de aceea au fost incluse). Chiar şi un elefant poate fi trecut peste un pod din lemn. Jocul memorează nivelurile parcurse, pe care deci nu trebuie să le reluaţi dacă reveniţi şi mâine la el.

imagine imagine

Dacă vă place ideea dar aţi vrea un joc mai copilăresc ca grafică, încercaţi Bridge Craft. Aici aveţi nişte segmente de poduri, oţel pentru structurile de întărire, dar şi sfoară (mai ieftină dar evident nu la fel de solidă ca oţelul). Şi aici există un buget în care trebuie să vă încadraţi. Succes!

imagine imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 4,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *