The Serpent of Isis


La începutul secolului XX, legendarul artifact Şarpele lui Isis a fost furat la marea deschidere a Muzeului Egiptului din Cairo. Descoperită la început de bunicul dumneavoastră, aţi căutat toată viaţa această capodoperă. Într-o zi, primiţi o scrisoare misterioasă care vă dezvăluie faptul că persoana care este în posesia acestei lucrări de artă poate fi găsită în Mont Palu Express. Trebuie aşadar să prindeţi trenul pentru a rezolva misterul! Aventura, de-a lungul unui prolog şi a 10 capitole, este pretextul pentru The Serpent of Isis, un joc de tipul hidden objects; cinci capitole au loc în tren, celelalte cinci în diferite oraşe importante.

imagine  imagine

În fiecare capitol aveţi mai multe locuri – de exemplu diferite compartimente din tren – în care căutaţi indicii ce să vă conducă spre obiectul căutat. Nu la toate obiectele este prea mult sens să se afle acolo unde sunt, dar acţiunea este destul de bine construită şi vă poate prinde pe parcurs. Unele obiecte găsite intră în inventarul pe care îl aveţi în joc. Anumite obiecte strălucesc când trecem cu mouse-ul peste ele, semn că acolo trebuie să facem ceva. De exemplu, atunci când personajul dumneavoastră spune că i-ar prinde bine o cană de ceai – aburii de la ceai vor descoperi ceva pe o oglindă -, va trebui să mergeţi, cu ceainicul pe care îl aveţi deja în inventar, la bucătărie, să puneţi apă în el şi să îl aşezaţi pe aragazul care se pare că funcţionează.

imagine imagine imagine

Hint-urile vă pot da şi sugestii la acest gen de acţiuni, dar ele sunt în număr limitat, aşa că nu apelaţi prea repede la ele. Pentru multe click-uri greşite pierdeţi un hint sau 30 de secunde, în funcţie de modul de joc pe care l-aţi ales. Uneori nu puteţi descoperi toate obiectele dintr-o încăpere până nu aţi mers şi în alte locuri pentru a găsi obiectele necesare pentru diverse acţiuni. Alteori va trebui să combinaţi între ele obiectele din inventar. Mini-jocurile pot fi sărite cu anumite consecinţe, dar sper să le găsiţi incitante. Succes şi, dacă vă blocaţi pe undeva, vedeţi de exemplu acest ghid!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *