WordPress: custom fields şi alte modificări


Nu ştiu care ar fi cea mai bună traducere pentru hacks, dar mai multe dintre articolele pe care le voi recomanda în continuare conţin hack-uri pentru WordPress. Săptămâna trecută au apărut de exemplu două articole cumva asemănătoare, despre fructificarea câmpurilor particularizate (custom fields). Aş începe cu Custom Fields Hacks For WordPress, unde belgianul Jean-Baptiste Jung revine cu o serie de coduri la obiect care răspund la diverse scenarii. Aţi avut vreodată nevoie (sau ştiaţi că se poate face) ca un articol să expire? În total sunt 10+1 sfaturi. A doua resursă este intitulată 20+ Tutorials and Resources for Working with Custom Fields in WordPress. Aici nu mai vorbim de coduri ci de trimiteri spre diverse articole.

imagine

Iar acum alte articole, dintre care cele mai multe conţin indicaţii despre diverse particularizări posibile în/cu WordPress.

Cam atât… pentru moment…


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. Viorel Sfetea spune:

    Programand o serie de site-uri pentru diversi clienti am ales WordPress ca CMS datorita simplitatii partii de administrare. Din pacate, aceste custom field-uri sunt un setback.

    Solutia pe care o recomand si care, din punctul meu de vedere, face din wordpress un CMS foarte bun (si complet), mai ales pentru neinitiati este Pods – pods.uproot.us

  2. Cata spune:

    Buna seara. Am si eu o intrebare. Ce custom fields pun ca sa vad poza unui post pe prima pagina? Am incercat thumbnail dar nu merge.
    Multumesc!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *