Webware 100 pe 2009 şi-a desemnat câştigătorii


Am văzut rezultatele în 2007 şi în 2008, acum e rândul lui 2009. Câştigătorii au fost desemnaţi ieri. Aflăm din anunţ că au existat 630.000 de voturi în această competiţie a siturilor şi serviciilor Web 2.0. Au existat unele surprize, ni se mai spune. “Ca în anii trecuţi, Google a luat cele mai multe premii – anul acesta 11 în total. Şi tot ca în anii trecuţi, reţeaua socială Gaia Online a câştigat zdrobitor ca număr de voturi, asemenea celebrului – în China – navigator Maxthon. […] Surprizele vin dinspre unele produse care nu au ajuns în lista finală de învingători. Blogger de la Google nu a trecut, de exemplu. De fapt Google nu a câştigat nimic la aprinsa secţiune de concurs Social & Publishing; la această categorie s-au strâns cele mai multe voturi: 185.000. Digg de asemenea nu a ieşit printre câştigători, la fel ca anul trecut.”

imagine

Vă invit deci să vedeţi lista câştigătorilor aici. Fiecare link duce la un scurt material de prezentare realizat de CNET.com (nici o legătură cu CNet.ro). Fac copy & paste doar la câteva categorii.

Acest top e o ocazie să descoperim nume de webaplicaţii de care probabil nu am auzit până acum, sau nu le-am folosit până acum.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. andrei spune:

    Sincer, n-am înţeles niciodată utilitatea acestor premii, iar să alegi între „Google Chrome” sau „iGoogle” e o secvenţă parcă desprinsă din filmul cu Richard Dreyfuss, „Moon Over Parador”. Dar acolo cel puţin era „dictatură liberă” şi votanţii puteau alegere între cele două variante de poster: cu alb sau cu albastru. 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *