Refaceţi paradisul pe insula Isabela


Cine spune că jocurile match three trebuie să fie trase la xerox, deci implicit de la un moment dat plictisitoare. Paradise Quest nu se anunţa a fi ceva mai special, dar pe mine unul m-a convins. E genul de joc care merge chiar şi pentru cei mai mici, dar practic poate fi gustat de toate vârstele. Ne aflăm deci în arhipelagul Galapagos, mai exact pe insula Isabela, care a suferit unele schimbări ce au cam distrus viaţa de acolo. Dr. Evan Finch are şansa de a reface paradisul şi, ce simplu, aceasta prin match three (adică făcând linii sau coloane de trei piese identice). Dacă ar merge aşa şi în lumea reală 😉 . Adio probleme de ordin ecologic atunci…

imagine imagine

Jocul introduce treptat tot felul de elemente noi. Şi nu mă refer doar la piese, al căror număr se tot înmulţeşte, făcând jocul ceva mai dificil. O idee nouă este ca tabla să fie mai mare decât ecranul. Nu veţi derula cu mouse-ul prin ea ci făcând grupuri. Dacă faceţi un grup în partea stângă a ecranului, tabla va glisa spre stânga. E interesant! Apoi jocul nu se rezumă tot la match three. Avem şi o poveste ce ne menţine interesul şi în plus alte jocuri, gen puzzle, construind noi medii, aducând înapoi noi specii de animale, învăţând diverse lucruri despre diverse plante şi animale. În ansamblu un mixt interesant, ce ridică Paradise Quest peste media genului.

imagine imagine imagine

Aveţi: 15 powerups to unlock; 32 environmental upgrades; 350 habitat fragments to collect; 75 Galapagos species to document; Six island regions to restore. Acum “trailer”-ul de prezentare. Apăsaţi pe HQ pentru o calitate mai bună a clipului.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. adriana spune:

    Buna ziua. Poate ma ajuta cineva sa inteleg cum se joaca Paradise Quest. Am ajuns la nivelul 5 si nu se termina, are continuitate. S-a intimplat ceva mi se se pare neclar multe lucruri in acest joc. Nu da prea multe detalii. Va rog sa ma ajutati cine are mai multer detalii si a inteles acest joc.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *