HeyZap: jocuri flash pentru situl tău


Există prea multe situri cu jocuri flash? Da. Şi de regulă luate de prin alte locuri, nu? Da. Şi umplute cu reclame până la refuz? Da. Ei bine, situaţia se va înrăutăţi cu HeyZap, o webaplicaţie care colectează pe de o parte jocuri flash de la dezvoltatori şi le pune la dispoziţie, pe de altă parte, deţinătorilor de situri. Aceasta va încuraja, evident, înmulţirea siturilor cu jocuri flash. Dar să încercăm să privim optimist. Unii vor dori să pună în siturile lor, în mod civilizat, câteva jocuri care le plac. Să vedem cum ne ajută HeyZap în acest sens. Veţi avea nevoie de un cont, care se rezolvă rapid şi gratuit.

imagine

Apoi puteţi să obţineţi un gadget generic sau să folosiţi API-ul (încă în lucru). Să mergem pe prima variantă. Indicaţi situl unde veţi pune codul. Apoi puteţi opta între câteva dimensiuni. În fine, veţi putea indica ce jocuri să fie făcute disponibile pe situl Dvs. Se poate 1) toate; 2) anumite categorii; 3) anumite canale (cuvinte cheie); 4) exact jocurile alese de Dvs. Eu am mers pe ultima variantă şi vedeţi mai jos ce a ieşit. Da, da, puteţi juca chiar mai jos toate acele jocuri.


După cum spuneam există şi varianta folosirii API-ului la care se lucrează încă. Veţi găsi pe sit detalii despre API, dar încă sărăcăcioase. Cert e că astfel puteţi insera ce joc doriţi Dvs, fără “ambalajul” vizibil şi mai sus. Vedeţi mai jos o mostră, jocul inserat curat. (Evident cei ce citesc articolul pe RSS nu vor vedea nimic, folosindu-se iframe.)

Un serviciu interesant şi promiţător. Sunt curios cât timp va rezista în picioare.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Cristina spune:

    Cum ai inserat jocul acela? Sau jocurile de mai sus? Nu ma intereseaza cum vor aparea ele [cu reclame sau fara] dar vreau sa-mi atasez cateva pe blog.

  2. Cristina spune:

    P.S. la postul anterior. Blogul e facut pe platforma gratuita, WordPress.com.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *