FaaRClock: screensaver cu ceas


Dacă vă uitaţi în coloana din dreapta cu Categorii veţi vedea că cea mai slab populată rubrică este ScreenSavere. Motivul e simplu: nu e foarte uşor să găseşti screensavere de calitate. Astăzi vă propun creaţia unui român: FaarClock. Nu are o pagină web proprie, aşa că îl găsiţi spre descărcare pe Softpedia. Este un ceas flash folosit pe post de screensaver. Setările sunt minimaliste (arhiva cu care vine conţine şi un al doilea program pentru configurare, dar la mine nu a mers, adică nu a avut efect). Puteţi deci schimba fundalul ecranului şi “trezirea” din screensaver. Din păcate limba ce arată ora poartă adresa de email a autorului mai mult decât vizibilă.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 4,40 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Salut! Eu sunt cel care a creat softul de mai sus. Pe rand:
    – desi nu am tesat programul pe Vista, pe XP si pe 7 merge. Felul in care lucreaza configuratorul e simplu: configuratia e salvata intr-un fisier tip xml in „C:\Documents and Settings\Application Data\FaaRClock\settings.cfg”. FaaRConfig doar schimba valorile de acolo si afiseaza un preview. E posibil ca pe Vista „Documents and Settings” sa se numeasca diferit si de aceea sa nu aiba efect configuratorul.
    – daca chair aveti nevoie de soft fara sa apara numele meu, trimiteti-mi un mail pe adresa de mail si rezolvam noi.

  2. Acum am observat… Echipei de testare de la Softpedia le-a mers softul fara probleme… Asa ca nu va grabiti sa dati vina pe soft pana nu verificati bine sursa problemei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *