Tapeturi: Linux şi diverşi eroi


Pinguinul este şi el erou într-un fel, în lumea sistemelor de operare, dar facem totuşi o distincţie între recomandările de astăzi: avem pe de o parte tapeturi pentru fanii Linux (chiar şi dacă nu folosiţi Linux… ar putea fi o ironie subtilă să folosiţi unul de mai jos 😉 ), iar pe de altă parte tapeturi cu eroi din benzi desenate. Şi începem cu selecţia publicată de How To Geek acum două zile: Fun Wallpapers: The Linux Desktop Edition. Nu sunt foarte multe dar… asta e.

imagine

Ceva mai generoasă este ofertă lui HongKiat, dintr-un articol de acum trei zile: 60 Marvelous Superhero Wallpapers. Cele mai multe imagini nu au rezoluţii extraordinar de mari, şi în plus sunt cam încărcate cu texte, dar fanii benzilor desenate Marvel vor fi mulţumiţi oricum.

imagine

Şi ajungem la o ultimă semnalare, a unui material care nu oferă tocmai imagini de dimensiuni bune pentru tapeturi dar merită totuşi frunzărit pentru cei care vor să rămână încă la capitolul benzi desenate şi eroi: 40+ Impressive Transformers Illustrations You Must See.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *