Rapidshare Auto Downloader


Dacă descărcaţi frecvent de pe situl Rapidshare atunci ştiţi cât de frustrant este când nu ai un cont plătit: trebuie să aştepţi un minut până la prima descărcare, iar dacă vrei să faci imediat după terminarea primeia o altă descărcare trebuie să aştepţi uneori şi un sfert de oră. Iar ca nervii să curgă mai bine, dacă ai lăsat într-un tab deschis pagina cu Rapidshare şi ţi-ai amintit de ea după o jumătate de oră, butonul de descărcare nu va merge, trebuind să resoliciţi descărcarea şi să reiei de la minutul de aşteptare. Dacă aveţi de descărcat să zicem 10 linkuri rapidshare fiecare de 1-2MB atunci tocmai v-aţi găsit o ocupaţie enervantă pentru următoarea oră… şi mai mult.

imagine

O soluţie interesantă – şi care constat că chiar merge! – este programul Rapidshare Auto Downloader. Acesta nu vă scuteşte de timpii de aşteptare. Descărcarea va dura tot atâta, adică cu tot atâtea pauze. Diferenţa mare este că daţi lista de linkuri şi programul va face descărcările una după alta, cu aşteptările de rigoare, fără să vă mai ceară atenţia. Ba mai mult, veţi fi notificat atunci când o descărcare a fost realizată (un balon în systray). Acum descărcarea a 10 linkuri va lua cam tot atât, dar Dvs vă puteţi vedea liniştit de lucru (sau pleca de lângă calculator), programul făcând ceea ce trebuie: să aştepte şi să descarce atunci când se poate.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (8 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

5 comentarii

 1. Radu spune:

  Foarte util programul, într-adevăr.
  Un altul care face cam acelaşi lucru este Universal Share Downloader.

 2. infiltrado spune:

  E bun programelul! Insa la cantitatea de informatie care se gaseste in Rapidshare face toti banii un cont premium (sunt multe tentative de a scurta timpul insa…)! Pare mult insa se poate cobori orice. Am cont de 2 ani si am uitat de torrente si de timpul de asteptare (faptul ca nu e p2p da multa liniste)! Sunt motoare de cautare pt rapidshare asa ca daca ai tubul gros de net cobori imediat orice. Nu stiu daca se publica linkurile si de aia nici nu le scriu insa eu folosesc cu succes 2 dintre ele (practic nu a fost ceva care sa nu gasesc). 😉

 3. aerosoul spune:

  Mai este si Raptor…
  Constat ca au aparut multe astfel de aplicatii… si tot mai apar.

 4. constantin dan spune:

  Salut,
  Probabil nu se publica, dar mie pe MP nu cred ca are ceva; asa ca te rog „publica” pe PM-ul meu linkurile.

 5. radu.capan spune:

  Se pot publica linkurile. Nu orice este pe RapidShare este ilegal, deci situatia este – dupa mine – ca la torrente (despre care am scris).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *