Cu lupul vegetarian în lumea jocurilor logice


Personajul pe care ni-l propune jocul Big Brain Wolf nu este un lup obişnuit de care ne-am teme în poveşti precum "Scufiţa Roşie" sau "Cei trei purceluşi", ci un lup vegetarian pasionat de problemele de logică. Atunci când mamei lui i se înscenează o crimă şi este arestată, lupul nostru porneşte în aventura prin lumea poveştilor care îl va provoca să rezolve numeroase jocuri de logică, tot mai grele pe măsură ce înaintează jocul. Aceste jocuri vor fi de fapt provocări pe care i le vor pune diferitele personaje, pentru a putea merge mai departe.

 imagine imagine

Cele peste 60 de jocuri sunt de diferite genuri: cu cuvinte, forme, numere… şi pot fi reluate oricând din meniu. Deşi pot părea simple pentru cei obişnuiţi cu ele, jocurile nu au soluţii simple, ci sunt bazate întotdeauna pe logică. Puteţi beneficia de hint-uri, dar trebuie să "munciţi" pentru ele, prin intermediul a şase alte feluri de exerciţii pentru antrenarea creierului. Dacă vă blocaţi pe undeva, puteţi beneficia de îndrumările date în walkthrough-ul publicat de BigFishGames sau în cel publicat de GameZebo.

imagine imagine imagine

În privinţa jocului, să vă aşteptaţi la numeroase dialoguri pe care trebuie să le citiţi; la fiecare personaj trebuie să alegeţi dintre mai multe replici, şi uneori trebuie să le parcurgeţi pe toate ca să înţelegeţi ce aveţi de făcut mai departe – poate chiar să vă întoarceţi la un alt personaj pentru a mai discuta cu el, ca să aflaţi de exemplu o parolă. Personajele sunt din poveşti mai mult sau mai puţin cunoscute, şi întreaga acţiune este un fel de parodie, dar umorul nu este foarte uşor de înţeles de către cei mici, şi de asemenea jocurile pot fi prea grele pentru ei. Aşa că succes tinerilor şi celor mai mari în această aventură!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *