YouTube, trailere şi altele


Google se ţine mai nou de perfecţionarea instrumentelor de căutare. Lucruri mici, dar de efect. Am văzut acum o lună – aici – modificările aduse motorului principal de căutare, şi iată că acum ceva similar regăsim şi la YouTube, inclusiv – pentru mine cel puţin – nu foarte practica Wonder Wheel. Acum putem sorta rezultatele după: Relevanţă, Cele mai noi, Cele mai vechi, Număr de vizualizări sau Notare (rating). Dar şi după data publicării: Astăzi, Săptămâna aceasta, Luna aceasta sau Oricând. În fine, putem subţia căutarea pe tipuri… cel HD încă slăbuţ dar creşte el (de altfel clipurile ce merg în HD sunt evidenţiate la orice căutare).

imagine

Să mai notăm că YouTube a decis în sfârşit să aibă un canal pentru trailere. Desigur, trailere au existat pe YouTube dintru începuturi, dar acum există un canal special şi promisiunea unor înţelegeri speciale cu casele de filme pentru ca acest canal să aibă tot ce e nou şi la o calitate video cât mai bună.

imagine

Haideţi să vedem un trailer simpatic, la calitate HD. Abia aştept filmul 😉 .

Vă plac trailerele? Aţi vrea nu doar să le vedeţi ci să le şi puteţi descărca (de exemplu pentru a le putea viziona offline)? Atunci încercaţi TrailerFreaks.com un sit care face ceva probabil înspre legalitate… gri: link direct pentru descărcarea de trailere de pe Yahoo şi Apple. Filmele sunt prezentate cu afiş, date minime ce includ link spre IMDB şi de regulă trei versiuni pentru descărcare. Există – vedeţi în bara de sus – şi o organizare alfabetică a filmelor, asta dacă doriţi să vedeţi trailerul la un film ce nu e atât de recent încât să apară pe prima pagină. Am testat şi eu şi calitatea este superbă.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *