Firefox 3.5 vine…


Drumul a fost lung. Primul alfa a apărut în iulie 2008; alfa 2 în septembrie acelaşi an. Primele două beta-uri au apărut în octombrie şi decembrie. Anul acesta au apărut beta 3 şi beta 4 (în martie, respectiv aprilie). Iar luna aceasta am asistat la lansarea a două RC-uri (release candidates), la 16, respectiv 19 iunie. Dacă vreţi să testaţi Firefox 3.5 RC2 puteţi descărca kitul inclusiv în limba română de aici (peste 70 de limbi în total), sau apela la versiunea portabilă dacă doriţi să păstraţi şi versiunea stabilă (3.0.11 în acest moment). Desigur, versiunea ne-finală 3.5 se adresează în special dezvoltatorilor de suplimente şi celor ce vor să contribuie cu feedback-ul lor, dar şi celor dornici să testeze înaintea celorlalţi noile facilităţi.

imagine

Şi care sunt noile facilităţi? Cel mai bine le explică o persoană cheie din echipa Mozilla-Firefox. Pentru cei care preferă textul, trimitem spre Firefox 3.5 Release Notes. Lecturi suplimentare: First look to Firefox 3.5 RC2, The new Firefox icon.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 4,80 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Geologul spune:

    Cel mai fain mi se pare faptul ca poti deschide un nou tab chiar din lista de tab-uri (copiat de la internet explorer si opera parca). Totusi vad ca n-au insistat prea mult pe schimbarea asta. Si faza cu location aware browsing pare sa aiba potential, dar probabil vor trebui sa apara niste pluginuri noi ca sa fie folosita la maxim.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *