Wild Tribe: creşteţi wobbly


Micuţii wobbly duceau un trai lipsit de griji, până când hienele au atacat tribul lor. Acum trebuie să deprindă noi abilităţi pentru a supravieţui, şi aceasta înseamnă în mod straniu să evolueze în diferite alte animale: gorile care construiesc, lei luptători, zebre-medici, girafe care culeg fructe, elefanţi care adună apă. Chiar dacă sună ciudat acest scenariu, el constituie pretextul pentru un captivant joc, Wild Tribe, în care trebuie să vă formaţi un trib de animale sălbatice ce să reuşească să supravieţuiască diferitelor provocări: adunarea apei şi a hranei, apărarea de hienele care atacă, descoperirea de noi leacuri, şi apoi diferitele misiuni care apar pe parcurs.

imagine imagine

Wobbly sunt singurii care pot să se înmulţească – dacă îi trageţi unul peste altul -, şi o fac într-un norişor din care apar inimioare 🙂 . Ei nu ştiu să facă nimic altceva, dar îi puteţi învăţa, şi astfel evoluează în diferite animale. De exemplu, dacă le daţi un băţ şi încep să construiască, devin gorile; dacă îi puneţi să studieze plantele, devin medici; dacă îi puneţi să se antreneze, devin lei care vă apără de hiene. Mai apoi, după ce aţi construit bazin pentru colectarea apei sau depozit pentru hrană, puteţi să îi transformaţi şi în elefanţi – dacă îi trimiteţi să adune apă – sau în girafe – dacă îi trimiteţi să adune fructe din copacii pitici. Cu cât îşi practică fiecare mai mult "meseria" lor, cu atât devin mai buni, până la nivelul de guru. Este nevoie de această calificare pentru că anumite sarcini nu le pot face decât animalele cu mai multă experienţă. Prima provocare va fi aceea de a construi depozitele şi a aduna în ele suficientă apă şi hrană, pentru ca membrii tribului să nu moară. Să nu creşteţi excesiv tribul, căci resursele vi se vor epuiza prea rapid!

imagine

Dacă aţi rămas cumva fără wobbly, puteţi băga oricare dintre animale în piscina rotundă şi ele redevin wobbly. Va trebui să descoperiţi fiecare animal, la ce nivel de experienţă ce unelte ştiu să îşi facă şi la ce le pot folosi. De exemplu, dacă gorilele îşi fac tomahawk-uri din lemne şi din stâncile ascuţite, elefanţii, zebrele şi girafele îşi fac din aceleaşi materiale lopeţi. Elefanţii le folosesc la săpat fântâni după ce seacă râul, zebrele la săpat rădăcini pentru leacuri, iar girafele experte la a aduce fertilizator din nămol sau la a face un sistem de irigaţii. Mai apoi, din lemne şi stâncile rotunjite, gorilele vor face ciocane, cu care pot sparge stânci şi face cuie. Trebuie să puneţi animalele să adune diferitele elemente care apar pentru câtva timp pe ecran: cactuşi care aduc mai multă apă; unelte mai eficiente; bucăţi din patru hărţi diferite, care vă vor dezvălui locuri speciale în care dacă puneţi animalele să sape, vor apărea planurile pentru nişte construcţii speciale. Puteţi lăsa jocul să lucreze în fundal, în timp ce lucraţi în alte programe, dar asiguraţi-vă că nu vor rămâne animalele fără apă sau hrană, şi atenţie că unele hiene mai scapă de patrularea leilor. E util faptul acesta că animalele lucrează în paralel cu dumneavoastră, căci altfel aţi risca să amânaţi orice alte proiecte până nu e gata jocul! Succes!

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. deea spune:

    Cum as putea sa descarc jocul Wild Tribe?

  2. radu.capan spune:

    Urmand linkul din articol. Dar cred ca intrebarea vizeaza descarcarea versiunii complete, sparte, si atunci nu pot spune decat ca… prin alte parti. Aici nu dam linkuri spre crackuri.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *