TweakNow WinSecret 2009


SnapFiles şi-a adăugat recent în directorul de aplicaţii TweakNow WinSecret 2009 dându-l calificativul “bun”. M-am gândit să văd şi eu acest program şi concluzia mea este că e genul de program care îi va atrage pe cei începători şi/sau pe cei comozi. Este genul de reuniune de instrumente care te poate scăpa de bătăi de cap, de alergat de ici colo, pentru operaţiuni uzuale. Iar când ele sunt pe regiştri, cu atât mai mult preferi să foloseşti un program bun decât să strici tu ceva. WinSecret 2009 merge sub Windows XP, Vista şi 7. (Să spun din start: s-ar putea să preferaţi din acelaşi pachet TweakNow să încercaţi PowerPack 2009, care include şi ce face WinSecret 2009. Acesta include muuult mai multe instrumente utile.)

imagine

Rămânând la WinSecret 2009, pe care l-am testat (doar apoi sesizând PowerPack 2009), acesta oferă mai întâi posibilitatea analizării programelor ce se lansează deodată cu Windows-ul. Aruncaţi o privire şi sunt sigur că veţi observa programe de care fie aţi uitat, fie nu aţi ştiut niciodată. Cu grijă eliminaţi ce nu aveţi nevoie să fie permanent lansat. Următoarea secţiune ne oferă informaţii despre propriul sistem. Dacă v-a întrebat un prieten ce frecvenţă are procesorul Dvs sau aţi uitat ce HDD aveţi (şi altele), atunci WinSecret 2009 vă poate ajuta. Ar mai fi fost încă o secţiune, pentru dezinstalarea de programe, dar pentru aceea nu am mai făcut captură.

imagine

Şi uite aşa am ajuns la secţiunea Windows Secret din WinSecret 2009. Aici “secretele” sunt grupate pentru o mai uşoară găsire: Applications; Control Panel; Desktop; Miscellaneous; Network & Internet; OEM Info; Special Folders; Start Menu; User Accounts; Windows Core; Windows Explorer. Un click pe oricare din iconiţele de mai sus vă va aduce o nouă fereastră de unde veţi putea, de regulă pe diversele taburi, să bifaţi sau debifaţi după plac/dorinţă. Ce opţiuni sunt? Huh… cam cele ce se găsesc în tweak-ere de obicei. Lista ar fi prea lungă ca să o dau. Un sfat important: asiguraţi-vă pe cât posibil că ştiţi ce faceţi. Citiţi cu atenţie şi apăsaţi pe Save după ce aţi operat modificările.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *