Doar azi gratuit: Sothink SWF Quicker


Uau, astăzi din nou o ofertă foarte bună dinspre GiveAwayOfTheDay. Avem 24 de ore pentru a ne instala gratuit un program marca Sothink (poate vă amintiţi de DHTML Menu sau JavaScript Web Scroller). I-a venit rândul programului Sothink SWF Quicker (15MB), care în mod normal ar costa 85 de dolari. Programul este prezentat detaliat pe pagina lui de pe Sothink.com. Dacă vreţi să vedeţi ce poate crea, aveţi aici o pagină de demonstraţii (impresionante). De menţionat că GAOTD oferă chiar ultima versiune, 4.5, apărută la 26 iunie a.c. Puteţi vedea aici noutăţile aduse de fiecare versiune.

imagine

Cui se adresează programul? Aş spune că în primul rând webmasterilor cu ceva experienţă (în flash) sau începători dar dispuşi să înveţe. ActionScript 3.0 poate fi folosit cu acest program, ceea ce dă o libertate extraordinară de a programa după bunul plac (şi nevoi). Pe de altă parte şi amatorii pot încerca programul dat fiind că are câteva template-uri a căror folosire presupune doar câteva clickuri şi mici adjustări. Vedeţi mai jos template-urile. Dar, revin, tot cei mai experimentaţi sunt vizaţi, având aici un instrument evident simplificat în comparaţie cu Adobe Flash, dar totuşi cu instrumentele necesare pentru a crea cu uşurinţă chiar şi situri 100% flash.

imagine

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *