Peggle face WoW: 10 nivele gratuite


We put the WoW in Peggle, anunţă Popcap.com. Pentru cine nu corelează, e vorba de mega-cunoscutul World of Warcraft şi destul de cunoscutul Peggle. Când a apărut prima oară Peggle m-a încântat prin noutate. Peggle II a fost aceeaşi Mărie cu altă pălărie (adică alte fundaluri). Şi iată acum avem un fel de Peggle III, o ediţie gratuită! 🙂 ce include doar 10 niveluri 🙁 , numită Peggle World of Warcraft Edition. Aproape 14MB de descărcat şi aveţi jocul.

imagine imagine

Repet: este gratuit, fiind vorba doar de o incitare şi în fapt de o reclamă la WoW (nu sunt addonuri pentru jocul comercial ci merg ca joc independent). Dacă nu aţi mai jucat Peggle, o puteţi face acum gratuit. Dacă aţi jucat şi v-a plăcut, mai aveţi 10 niveluri.

Conform aşteptărilor, jocul este identic, doar că acum fundalurile sunt mai macabre, potrivindu-se ca nuca în perete cu jocul şi cu personajele lui. Nici îmbrăcarea inorogului în armură nu schimbă această asociere neinspirată. Dar noi am câştigat 10 niveluri gratuit aşa că nu comentez (prea mult). Le-am parcurs probabil în vreo 30 de minute (nu m-am cronometrat şi le-am jucat în diferite momente ale zilei) dar au fost 30 de minute frumoase. Puteţi descărca jocul direct de aici.

imagine imagine imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 4,50 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *