Silent Spy îţi spune numărul de telefon al hoţului


Nu-i aşa că mereu v-aţi gândit "ce i-aş face dacă aş prinde pe cel care mi-a furat telefonul"? Dacă vă mai amintiţi, am mai spus eu într-un alt articol despre o aplicaţie de genul, care oferea inclusiv coordonatele GPS. Aceasta din urmă este o aplicaţie freeware, care, în caz de vă este furat telefonul, când va introduce un nou SIM hoţul, veţi fi anunţat exact de numărul nou, trimiţându-vă un sms cu noul număr. Făcut pentru a fi simplu!

imagine

Dumneavoastră, ca proprietar al telefonului, înregistraţi-vă SIM-ul ca fiind singurul valid. Decideţi dacă un prieten sau o rudă ar trebui să primească un SMS în caz că vă este furat telefonul. Acela este numărul d-voastră de alertă! Într-o zi puteţi pierde telefonul. Încercaţi să vă sunaţi pe numărul obişnuit şi realizaţi că SIM-ul nu mai este activ. Aceasta probabil din cauză că cineva l-a înlăturat. În acelaşi moment, după introducerea noului SIM, aplicaţia trimite un SMS cu noul număr pe numărul de alertă (cel despre care vă povesteam mai sus). Aplicaţia va repeta procedura ori de câte ori se încarcă Windows-ul. Silent Spy funcţionează în fundal, astfel încât utilizatorul curent nu primeşte nici un fel de alertă sau mesaje despre ceea ce se întâmplă.

După instalare daţi un "soft reset" la device, altfel aplicaţia nu va funcţiona. Cea mai bună soluţie de a da soft reset este să introduceţi stylus-ul în acea mică gaură de pe device-ul vostru, care de obicei este situată lângă mufa USB (asemănătoare cu cea de microfon) sau pe lateral. Parola pentru prima logare în aplicaţie este: "123456". Puteţi descărca aplicaţia de aici.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 4,67 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. Ciprian spune:

  „… ori de câte ori se încarcă Windows-ul” Sa inteleg ca nu merge pe alte telefoane care nu au Windows sau stilus? Cum ar fi un Nokia 6300?

 2. Ady spune:

  Nop. Doar pe cele cu Windows Mobile.

 3. dorin spune:

  Linkul de download este invalid!
  Autorul spune ca: „I’M WORKING IN A BETTER VERSION, I’LL RELEASE IT SOON.”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *