Nero arde şi gratuit


Dacă am inscripţionat vreodată cu Nero a fost 1) de muuult, când cu un calculator mi-a venit şi un pachet Nero cu licenţă; 2) apoi pe la un prieten sau altul. În rest mă feresc de Nero. De ce? După mine este prea masiv pentru 99% din nevoile utilizatorilor. De mai mulţi ani mă rezum la Infrarecorder, BurnAware (excepţional) şi ImgBurn (mega-excepţional, ce să mai zicem începând cu versiunea 2.5 lansată recent). Şi totuşi, ştiu că pentru muuulţi inscripţionare egal Nero. E faimos. Accept. Şi uite că ieri blogul Nero a anunţat: Introducing the Nero 9 – Free Version! Yep, o versiune de Nero, evident limitată ca facilităţi, gratuită!

imagine

Nu am sărit să îmi instalez programul pentru că nu mă ajută. Există atâtea freeware-uri care fac mai mult decât Nero 9 Free Version. Dacă însă doar Nero vă inspiră încredere, purcedeţi aici pentru a descărca (cică) 55MB de program (ouch, ce mult). Mai întâi trebuie să scrieţi un email, apoi se activează butonul de descărcare. Softpedia a anunţat ieri noutatea, publicând şi numeroase capturi (una mi-am permis să o preiau mai sus, să nu fie articolul prea sec).

Ce poate versiunea gratuită? Arde CD-uri şi DVD-uri. Copia de pe discuri audio, video şi de date. Orice altceva: vedeţi versiunea comercială… sau mai bine alte programe similare dar gratuite.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (9 evaluări, media: 4,89 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. sorin spune:

  Prea tirziu!!! … si oricum, chiar si daca or mai renuntat la ceva optiuni, tot exagerat de mare ramine kitt-ul de instalre, de peste 57 de mega. Alternativele gratuite sint cu mult mai mici, si nici macar nu necesita instalare, cu atit mai putin nu cere inregistrare la vreo adresa de mail (sic). Obezitatea care este la moda in ziua de azi, isi spune cuvintul chiar si la softuri. Recomandarea mea: TOTAL NE-RECOMANDAT.

 2. Lili Armeanca spune:

  Nu ma bagam, dar tocmai ce l-am shters de pe laptop, ca nici nu mai mergea (versiunea gratuita expirase) shi ma shi enerva cu presiuni sa-l cumpar.
  In primul rand, cand am descarcat aceasta optziune gratuita, am avut neplacuta surpriza ca exact ce ma interesa (sa gravez un film /DVD) sa nu faca.
  Nero Snap Wiever-ul, pe care-l folosesc by default la poze nu avea optziuni deosebite (fata de Nero 6, pe care-l folosesc pe desktop-ul mare).
  In concluzie, la cat e de greu de sters dupa ce nu-l mai poti folosi… NU VA COMPLICATZI! Nero 6 e suficient de bun k utilitatzi shi se poate lua gratuit pe bune, nu beta, trial, etc.

 3. EVANdersar spune:

  Nero 9 FREE este excelent. DAR sunt alte programe FREE mult mai bune (IMGBurn, CD XP Pro ,etc.) DAR Nero a ramas, este si va ramane CEL MAI BUN PROGRAM DE SCRIS Discuri (eu am Nero 6 de la un CD-RW promit de la un coleg).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *