Franţa: tapeturi şi puzzle-uri


Luna aceasta un material ne invita să vedem Parisul în fotografii. Acum vă invităm prin Franţa printr-o serie de imagini ce le puteţi descărca pentru a le folosi ca tapeturi, dar şi să le “rezolvaţi” ca puzzle-uri. Ca de obicei nu aveţi nimic de instalat, doar trebuie să descărcaţi pachetul executabil (“greu” de 3.8MB) şi să îl lansaţi. Puzzle-urile nu sunt cu piese rotite şi au între 28 şi 80 de piese, ceea ce înseamnă că sunt uşoare şi medii ca dificultate. Un puzzle început poate fi reluat ulterior din stadiul în care a fost abandonat. Dacă vreţi să vedeţi alte pachete cu puzzle-uri puse la dispoziţie de-a lungul timpului, vedeţi tagul puzzleuri.

imagine

Mai jos vedeţi unul dintre puzzle-uri în curs de rezolvare. Nu sunt piese rotite (e de bine), dar unele au peste 100 de piese (deci destul de grele – nu imposibile). Ajutaţi-vă de Ghost ca să meargă mai bine. Dacă daţi click pe imagine daţi apoi click dreapta pe ea pentru a o vedea la o altă dimensiune (inclusiv 100%). Spor la puzzle-uri!

imagine

Mai jos aveţi incluse tapeturile cu Franţa (toate la 1600×1200) în pagină printr-o cutiuţă Box.net. Puneţi mouse-ul peste o imagine, click pe săgetuţa pe fond albastru şi alegeţi Download. Dacă daţi click direct pe o imagine le puteţi vedea în slideshow. Imaginile sunt la rezoluţii mari.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *