Australia: tapeturi şi puzzle-uri


Din Franţa mergem în Australia, într-o ţară atât de îndepărtată dar care mi-ar place să o văd 🙂 . Am făcut un set de imagini ca puzzle-uri, nu foarte grele (între 48 şi 80 de piese). Ca de obicei nu aveţi nimic de instalat, doar trebuie să descărcaţi pachetul executabil (“greu” de 2.2MB) şi să îl lansaţi. Puzzle-urile nu sunt cu piese rotite şi au între 28 şi 80 de piese, ceea ce înseamnă că sunt uşoare şi medii ca dificultate. Un puzzle început poate fi reluat ulterior din stadiul în care a fost abandonat. Dacă vreţi să vedeţi alte pachete cu puzzle-uri puse la dispoziţie de-a lungul timpului, vedeţi tagul puzzleuri.

imagine 

Mai jos aveţi incluse tapeturile cu Australia (toate la 1600×1200) în pagină printr-o cutiuţă Box.net. Puneţi mouse-ul peste o imagine, click pe săgetuţa pe fond albastru şi alegeţi Download. Dacă daţi click direct pe o imagine le puteţi vedea în slideshow. Imaginile sunt la rezoluţii mari.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Daniel spune:

    Daca te hotarasti sa vii in vizita da-mi un semn te rog! Fac cinste in schimbul informatiilor bune pe care le citesc pe newsletter ca vreo 2 ani. 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *