Două situri cu tapeturi


Am găsit la un moment dat de EarthThumbs.com, un sit care, citez, “contains a huge collection Earth Pictures wallpapers including many popular category including: Autumn, Clouds, Forces of nature, Mountains, Flowers and more”. Cât de huge este nu pot spune, dar sunt multe tapeturi frumoase şi în special cele mai recente sunt la dimensiuni rezonabile (1600×1200). Da, se găsesc şi unele la 1024×768 (sau, incredibil, chiar şi la 800×600 – cui îi mai folosesc???). Dincolo de reclamele puse cu o generozitate să zicem medie, situl este simplu de folosit. Găsiţi categoriile în coloana din stânga, iar imaginile, după thumbnail, sunt oferite la o singură rezoluţie mare.

imagine imagine

Per ansamblu un sit bunicel, care pierde mult prin punerea adresei web pe tapeturi (şi prin unele erori la categorii). Aş fi sărit poate peste sit dacă nu mi-aş fi dat seama că aparţine unui român (sau românce). Nu e vorba de mândrie naţională, dar dacă noi pe noi nu ne promovăm… 😉 Şi mergem mai departe, de al România la Pakistan. Prin intermediul sitului deja prezentat am găsit NatureOnDesktop.com, un sit ce îmi pare a fi făcut cu Gallery2. Pakistanezul a strâns de-a lungul timpului (primele tapeturi le-a pus în aprilie 2008, cele mai noi în iulie curent) cam 1700 de imagini. Toate puse una după alta, fără categorii (dar cu reclame multe). Sau de fapt într-o singură categorie mare: Nature. Imaginile se găsesc la dimensiuni mari (din nou, cele recente cel puţin) şi fără text pe ele. Dar mi se pare că le-a salvat la o calitate mai slabă pentru a economisi lăţimea de bandă. Unele cel puţin.

imagine

Ei… poate veţi găsi ceva imagini care să vă placă. Nu sunt cele mai trăznet situri cu tapeturi, dar sunt fără nuduri şi altele, deci safe for kids 🙂 .


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. costin spune:

    Se pare ca te-a ascultat si pozele acum sunt „clean”. 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *