Natura: tapeturi şi puzzle-uri


Aţi reţinut: nu sunt în prejmă. Acestea sunt articole programate. Când ne întoarcem vom scrie din nou serios. Până atunci un nou pachet de puzzle-uri, cu diverse imagini. Ca de obicei nu aveţi nimic de instalat, doar trebuie să descărcaţi pachetul executabil (“greu” de 3.9MB) şi să îl lansaţi. Puzzle-urile nu sunt cu piese rotite şi au între 28 şi 80 de piese, ceea ce înseamnă că sunt uşoare şi medii ca dificultate. Un puzzle început poate fi reluat ulterior din stadiul în care a fost abandonat. Dacă vreţi să vedeţi alte pachete cu puzzle-uri puse la dispoziţie de-a lungul timpului, vedeţi tagul puzzleuri.

imagine

Acum am ridicat ştacheta: unele puzzle-uri au chiar şi 126 de fragmente! Sunt în total 15 imagini. Nu sunt piese rotite. Ajutaţi-vă de Ghost ca să meargă mai bine. Dacă daţi click pe imagine daţi apoi click dreapta pe ea pentru a o vedea la o altă dimensiune (inclusiv 100%).

imagine

Mai jos aveţi incluse tapeturile cu imaginile de mai sus (majoritatea maaari) în pagină printr-o cutiuţă Box.net. Puneţi mouse-ul peste o imagine, click pe săgetuţa pe fond albastru şi alegeţi Download. Dacă daţi click direct pe o imagine le puteţi vedea în slideshow. Imaginile sunt la rezoluţii mari.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (6 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *