Rollip: poze tip Polaroid


În principiu dacă ai o imagine şi vrei să arate a la Polaroid îi adaugi o margine albă şi gata. Pentru un efect mai realist trebuie poate albul să nu fie chiar alb… poate şi o umbră… Sau mai simplu cu webaplicaţii gen Rollip. Acest sit vă permite să încărcaţi o imagine şi să o salvaţi ulterior în diverse variaţii de Polaroid. Nu trebuie să vă deschideţi un cont, ci puteţi începe lucrul imediat. Proiectul mizează că unii îşi vor şi tipări fotografiile, de unde un procent va veni către Rollip. Cei din afara SUA nu cred că vor fi interesaţi de tipărire, ci exclusiv de descărcarea imaginilor astfel modificate.

imagine

După ce aţi dat click pe primul buton portocaliu veţi avea practic două coloane: prima permite mai multe configurări, inclusiv de text (a se vedea mai jos), pe când a doua e mai simplă dar vă returnează imaginea la rezoluţia originală (probabil există undeva în sus o limitare, dar eu am făcut teste doar cu imagini mai mici). Şi uite aşa, în câteva secunde poţi avea o amintire de vacanţă aranjată mai aparte… Jucaţi-vă câteva minute cu ea pentru a vedea ce poate.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    O aplicaţie portabilă pentru realizarea efectului polaroid este şi Pola, descărcabilă aici: http://manuelbarzi.com/pola/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *