E timpul pentru burgeri: BurgerTime Deluxe


Da, în BurgerTime Deluxe veţi "învăţa" să faceţi burgeri: personajul vostru se plimbă sus-jos şi stânga-dreapta pe diferite platforme legate între prin scări, pentru a aduna feliile de pâine, carne, roşii, brânză… din care să facă burgeri. Pentru a aduna feliile trebuie de fapt să treacă peste ele (cu picioarele, vai, vai!) şi atunci acestea cad pe un nivel mai jos. Trebuie la final să ajungă toate pe farfuriile aflate în partea de jos a ecranului. Pare simplu, dar toate acestea trebuie să le faceţi evitând să daţi sau să fiţi ajunşi din urmă de alte alimente care vor să vă pună beţe în roate – pare ciudat că scopul jocului este de a pregăti o mâncare de fast-food în timp ce fugiţi de morcovi, cepe, castraveţi, lămâi, dar asta este – ce nu facem de dragul jocului, care altfel este incitant…

imagine imagine

Aveţi două moduri de joc: Quick Play şi Story Mode. În cel de-al doilea beneficiaţi şi de tutorial, în care unchiul dumneavoastră vă spune povestea afacerii lui cu burgeri, ameninţată de răul Vinnie Vinegar, şi vă explică ce să faceţi, conducându-vă prin nivelele din ce în ce mai dificile. Quick Play este un mod de antrenamente să spunem, în care când eşuaţi o luaţi întotdeauna de la primul nivel, şi vedeţi cât de departe puteţi ajunge. În această cursă sunteţi ajutaţi de anumite "super-puteri" pe care le puteţi culege şi folosi în joc: piperul ameţeşte inamicii pentru câteva secunde – folosiţi tasta Space pentru a-l arunca în ochii lor; sosul picant îi arde pe loc – dar apar apoi alţii; de asemenea, scăpaţi de ei dacă faceţi să le cadă în cap feliile din burger – primiţi şi puncte în plus… Alte elemente pe care le puteţi culege aduc doar alte puncte.

imagine

Şi inamicii au însă puteri speciale: şunca devine mai rapidă când este în preajma personajului dumneavoastră, morcovul cade de pe o platformă pe alta fără a avea nevoie de scară, lămâia lasă un norişor galben care vă dăunează… De asemenea, apa care picură vă poate da jos de pe o platformă sau bulele vă pot urca cu o platformă mai sus. Vă mai poate deruta şi fundalul încărcat de multe elemente pe care însă nu le puteţi aduna – căutaţi-le doar pe acelea care se rotesc. Dacă reuşiţi să adunaţi toate literele de pe platforme, formând un anumit cuvânt – de exemplu P-E-P-P-E-R – terminaţi nivelul fără a trebui să faceţi toţi burgerii, şi primiţi şi bonus un mini-joc. Succes la dat din degete!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *