Taaz: make-up online


Dacă vă întrebaţi ce i s-a întâmplat domniţei din captura de mai jos… nimic special, doar a trecut prin “mâinile” mele. Nu am atins-o direct, doar via mouse, prin aplicaţia de make-up online de la adresa Taaz.com. Situl cere înregistrarea (dar puteţi da o adresă falsă), permiţându-vă în schimb să încărcaţi propriile poze şi să le păstraţi salvate cu make-up cu tot. Înainte să săriţi pe a vă face un cont profitaţi de acest link, ce ar trebui să vă conducă direct la webaplicaţie, oferindu-vă câteva imagini gata de folosit (una dintre ele am ales-o pentru a o “chinui” mai jos). Dacă folosiţi o imagine existentă puteţi imediat să vă “jucaţi”.

imagine

Dacă o veţi încărca însă de pe calculator va trebui să treceţi printr-un proces de câteva minute de identificare a ochilor (până la nivel de pupile), feţei, nasului, capului în ansamblu… După aceşti paşi ceva mai plictisitori webaplicaţia flash vă va permite ca din câteva clickuri să aplicaţi ruj, fard, lentile de contact, chiar şi coafuri. Din păcate îmi lipseşte limbajul de specialitate aşa că doamnele de musai trebuie să încerce Taaz pentru a înţelege mai bine ce poate webaplicaţia. Dacă ar fi să rezum: un mod mai ieftin de a testa culori noi, frizuri noi… 🙂 Există şi o dimensiune socială a sitului (propunere poze, votare ş.a.) dar nu am explorat-o.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (8 evaluări, media: 4,63 din 5)
Se încarcă...

8 comentarii

 1. neagunatalia spune:

  Imi place foarte mult.

 2. danny spune:

  E un program foarte frumos!

 3. paul mariana spune:

  Super.

 4. Milena spune:

  Vreau sa am si eu un cont.

 5. antonia spune:

  Cum fac si eu sa ma loghez?

 6. nikoleta spune:

  E un program superb insa trebuie sa astepti pana sa se incarce poza de te plictisesti.

 7. miky spune:

  E tare programul.

 8. Elena spune:

  E frumos tare :X! E ca-m naspa cu puncteleee alea… sa stai sa le asezi… :d ar fi super mistoo daca ar putea sa fie direct! Oricum e cel mai tare site 😉 ! Bravo!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *