Magic Ball 4: Mingea Magică a Relativităţii


Fani jocurilor de tip arkanoid, în care trebuie să spargă ziduri de cărămizi cu ajutorul unei mingi şi al unei platforme ce poate fi deplasată pentru a împiedica mingea să cadă, se vor bucura de o nouă "apariţie" în seria Magic Ball, ajunsă acum la numărul 4. Deşi jocul nu este foarte diferit de predecesoarele lui, atrage prin grafica deosebită, viu colorată şi complexă la fiecare nivel, cu animaţii simpatice. Totul este îmbrăcat într-o poveste, în care ni se spune că extratereştrii au răpit din dimensiunea noastră mii de fiinţe umane, care se pot reîntoarce dacă le atingem cu Mingea Magică a Relativităţii.

imagine imagine

Astfel vom avea peisaje îngheţate din Antarctica, temple maiaşe, savane africane, ţări asiatice şi chiar şi imagini din spaţiul cosmic. Avem bineînţeles diferite bonus-uri care ne oferă pentru câtva timp anumite puteri care ne ajută, sau pot să ne încurce. Bonus-urile pe care este bine să le prindeţi includ unele deja arhicunoscute de împătimiţii genului: platformă mai mare, magneţi, tunuri sau raze laser, mingi cu ţepi care trec prin orice, sau cu bombă care explodează acolo unde se lovesc de "zid". Mai putem beneficia de fulgere sau de nave extraterestre care ne vin nouă în ajutor, distrugând piese.

imagine imagine imagine

Nu trebuie să prindeţi însă craniul, pentru că pierdeţi o viaţă, nici sticla de şampanie ce face ca mingea să se învârtă ca ameţită de băutură; să vă feriţi de asemenea de micşorarea mingii sau a platformei, şi de noaptea mult întunecată sau de lumina prea orbitoare a zilei. La fiecare nivel mai putem colecta şi 10 diamante, şi în funcţie de randament să primim unul dintre cele trei trofee: de bronz, argint sau aur. Cred că vă va face plăcere să descoperiţi rând pe rând cele 100 nivele, şi că jocul vă va ţine "blocaţi" în faţa calculatorului. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. edi spune:

    Este foarte frumos!!!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *