ZooLand.ro: portal cu şi despre animale


Ştiaţi că animalul care apare în logo-ul de la Firefox nu este de fapt o vulpe? Da, i se mai spune şi vulpea de foc, dar este cunoscut mai ales ca panda roşu (vezi articolul în engleză de pe Wikipedia; sau pagina BBC unde puteţi să îl şi ascultaţi), sau panda mic, ursul pisică, pisica vulpe, ratonul de Himalaya (şi multe alte nume), hrănindu-se preponderent cu bambus. Iar în timp ce vulpea noastră din "Ursul păcălit de vulpe" aparţine familiei canidae, alături de lup, câine, şacal, animăluţul numit şi Firefox face parte din familia ratonilor şi a dihorilor.

imagine

Dacă prin aceste rânduri v-am adus informaţii noi, poate vă şi trezesc interesul de a explora dumneavoastră înşivă situl ZooLand.ro, un "portal cu şi despre animale". Câteva dintre categoriile sitului sunt scoase în evidenţă într-un meniu cu imagini: Câini, Pisici, Păsări, Rozătoare, Reptile, Cai şi ponei. Dând click pe oricare dintre aceste categorii, este afişată şi lista mai amplă de categorii de articole, care include, pe lângă articole despre alte specii sau materiale de enciclopedie, şi informaţii utile despre asociaţii chinologice, despre dresaj, cabinete de medicină veterinară, crescătorii…

Situl mai are un forum al iubitorilor de animale; o secţiune pentru anunţuri, unde puteţi posta şi dumneavoastră oferte sau cereri de diverse animale – vânzare, cumpărare sau adopţie – şi chiar şi anunţuri de pierdut/găsit. Are şi o galerie foto, cu imagini vesele, cu pui de animale, tapeturi cu animale… De asemenea, la secţiunile Dresaj şi Doctorul animalelor puteţi pune întrebări unor specialişti în aceste domenii, şi chiar dacă nu ajung ei să vă răspundă, poate cel puţin o vor face alţi iubitori de animale care s-au confruntat cu aceleaşi probleme cu ale dumneavoastră. Navigare plăcută!

PS: Un sit similar este Animale.ro.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 4,67 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *