iPhone Interface pe Windows Mobile v1.2


Ştim cu toţii ce impact a avut şi încă are în rândul utilizatorilor gama de telefoane iPhone. Mulţi asta şi-au dorit, şi asta au, alţii (printre care mă număr şi eu) au crezut că, din spusele prietenilor, e "marea cu sarea" însă s-au (şi m-am) înşelat amarnic. Dar să nu divagăm şi sa continuăm vorbind despre o aplicaţie freeware realizată de un utilizator înrăit Windows Mobile, care imită perfect interfaţa iPhone pe un device Windows Mobile. Se poate folosi doar pe cele cu sistem Windows Mobile 5.0, 6.0, 6.1.

imagine

Ca şi caracteristici:
– Ecrane multiple (cu efecte animate)
– Notificări cu iconiţe pentru apeluri, sms, etc
– Este un Today (Nici o problemă când apăsăm butonul home, la fel pentru apelurile primite…)
– Compatibil cu alte today-uri
– QVGA, VGA, WVGA… (userul defineşte mărimea iconiţelor şi dimensiunea ecranului)
– UI pentru aranjarea iconiţelor
– UI pentru configurări
– Memorie foarte puţină
– RAPID!

v1.2:
– adăugat modul executabil (Acum aveţi versiunea plugin-ului de today şi versiunea independentă exe) pentru o mai bună integrare cu alte programe (Manilla, Spb, etc)
– alte câteva fix-uri

Bineînţeles, fiind o aplicaţie freeware, încă mai necesită anumite îmbunătăţiri, însă totul merge foarte bine. De exemplu, pentru a adăuga un cont de mail sau sms, trebuie să folosiţi următoarele setări pentru o iconiţă:

executaţi: \Windows\tmail.exe
parametri: -service "Gmail" -open "Inbox"

înlocuirea Gmail cu numele mail-ului dumneavoastră (lăsaţi ghilimelele căci altfel nu merge fără ele) şi schimbaţi cuvântul Inbox dacă vreţi să redirecţionaţi spre altceva (de ex. spre Sent). Cum se instalează aplicaţia? instalaţi fişierul .cab în memoria internă (nu pe card), apoi copiaţi folderul iPhoneToday pe root sau în memoria internă şi pe urmă mergeţi la Settings/Today/Elements şi activaţi elementul iPhoneToday. Aplicaţia o puteţi descărca de aici.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *