Marooned: descoperirea secretului insulei părăsite


Un joc de tipul hidden objects, Marooned este poate pentru începători în ale genului, sau pentru cei nu prea pretenţioşi la acest capitol, dornici de o simplă pauză de relaxare. Eroina jocului se trezeşte pe o insulă se pare pustie, fără să îşi amintească cine este ea. Aşa că scopul ei, şi al dumneavoastră, va fi să căutaţi prin zonă diferite indici care să o ajute să îşi revină din amnezie. Veţi avea un jurnal în care să notaţi ceea ce descoperiţi pe parcurs pe insula pe care se pare că au lucrat mai mulţi oameni de ştiinţă.

imagine imagine

Aveţi o listă cu denumiri de obiecte pe care trebuie să le găsiţi, la final acestea ajutându-vă să descoperiţi un obiect ascuns, care va trece în inventarul dumneavoastră. Aveţi de asemenea câteva contururi de obiecte, care odată găsite intră şi ele în inventar, putând fi apoi folosite, nu neapărat în scena în care le-aţi găsit, pentru a deschide, a repara ceva… Zonele sau obiectele asupra cărora trebuie să acţionaţi sunt evidenţiate la trecerea cu cursorul peste ele, şi vi se şi dau indicii cam ce ar trebui să faceţi acolo. Obiectele cu contur clar se găsesc în scena curentă, celelalte în scenele învecinate, la care ajungeţi de la harta insulei. În unele cazuri aveţi de găsit, revenind într-o anumită scenă, mai multe obiecte de acelaşi fel – de exemplu 15 panouri solare.

imagine imagine imagine

O variaţie la ceea ce trebuie să găsiţi este atunci când aveţi o expresie, de exemplu "whale watching", şi trebuie să găsiţi un binoclu şi o balenă. Suliţele aflate deasupra hărţii vă pot ajuta în găsirea unor obiecte mai dificile; aceste suliţe se găsesc şi ele în scenele din joc, aşa că fiţi atenţi să le descoperiţi. Fiţi atenţi şi la obiectele care sclipesc din când în când – o altă modalitate de a vă ajuta să le găsiţi. Jocul pare a fi primul dintr-o trilogie, aşa că dacă vă va pasiona, urmăriţi continuările. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. radum84 spune:

    Cum il descarc?

  2. radu.capan spune:

    Cand scriem despre un joc/program, punem un link spre pagina lui. Mai departe trebuie cautat linkul de Download. In cazul concret Marooned se poate merge (click) aici. Subliniez ca e un joc comercial: se va putea descarca un trial. Versiunea integrala trebuie cumparata.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *