Magic Farm: Ultimate Flower


Vă amintiţi de Flower Shop, jocul de management al timpului în care aveaţi o grădină de flori pe care trebuia să le îngrijiţi, pentru ca după ce le-aţi cules să le vindeţi unor clienţi care vă cereau anumite buchete? Magic Farm: Ultimate Flower are cam aceeaşi idee, dar implementarea ei este diferită, rezultând un alt joc incitant în care trebuie să combinaţi abilităţile de "grădinărit" cu decizii de administrare a banilor. Eroina jocului trebuie să îşi găsească părinţii care au plecat într-o călătorie şi nu s-au mai întors. Ea trebuie pentru aceasta să adune bani ca să angajeze un detectiv, ca să plătească drumul până într-un anumit loc sau pentru a rezolva diferite alte probleme care se ivesc pe parcurs, în urma întâlnirilor cu diverse personaje.

imagine imagine

Pentru a strânge toate sumele necesare, îşi va pune în aplicare talentele şi cunoştinţele în cultivarea florilor. Pornind de la o grădină mică, trebuie să îngrijească plantele din ea, udându-le şi ferindu-le de dăunători, şi apoi culegând în coşuri florile. Spre deosebire de Flower Shop, nu există un timp de deplasare a eroinei de la o floare la alta sau la stropitoare; toate acţiunile au loc atunci când dăm click pe floare, pe stropii de apă care arată că trebuie să o udăm, pe insecte… O altă deosebire este aceea că vânzarea florilor are loc doar după încheierea zilei de lucru, nu este o altă acţiune pe care trebuie să o facem simultan cu cele de cultivare. Aşadar, la finalul fiecărei zile, vin deciziile administrative. Ce flori vindem? A le vinde în buchete este mai profitabil decât a le vinde fir cu fir, dar nu întotdeauna vom avea florile necesare pentru anumite buchete. Dăm acum banii pe călătoria în celălalt oraş, sau mai strângem ceva la pungă? În ce mai investim: alte plante, butoaie noi pentru apă, coşuri în care să culegem florile…?

imagine imagine imagine

Toate aceste decizii vor influenţa "recolta" şi randamentul nostru, şi cât de repede vom strânge banii pentru atingerea scopurilor. Uneori poate să dureze destul de mult până să avem 2000 de monede pentru o nouă grădină, de exemplu, aşa că vă trebuie şi o doză mare de răbdare şi perseverenţă în acest joc. Cumpărarea mai multor flori poate aduce o recoltă mai bogată, dar va fi mai dificil să urmăriţi fiecare floare în parte – şi se pot şi epuiza rezervele de apă. Nu uitaţi, mai ales dacă nu aveţi încă fântână, să umpleţi de fiecare dată butoaiele înainte de a începe o nouă zi. Dăunătorii care vin trebuie loviţi până dispar, şi uneori ne lasă anumite bonus-uri. De la un moment dat vom avea şi un simpatic dragon, Robin, care ne poate ajuta cam la toate muncile din grădină. Şi periodic ne putem îmbunătăţi anumite abilităţi în grădinărit sau în combaterea dăunătorilor, atât pentru noi cât şi pentru Robin. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 3,67 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *