IconsPedia: iconiţe multe


Un link către IconsPedia am dat în trecut dar nu tocmai la sit ci la blogul asociat, unde era semnalat o selecţie de iconiţe. Pot spune deci că situl în sine nu l-am semnalat. Dacă o fac acum este evident pentru că recent m-a salvat când am avut nevoie de nişte iconiţe pentru un proiect. Am găsit nişte PNG-uri maaari (256x256pixeli) exact cum îmi doream. Am mai frunzărit puţin situl şi am ajuns să îl apreciez mai mult. Poate că nu are colecţia cea mai uriaşă de iconiţe, dar este un sit bine făcut. Dincolo de reclamele Google cam multe (le-am “pigulit” în capturi să nu apară) chiar nu am ce să îi reproşez: modern, simplu de folosit, cu iconiţele bine catalogate.

imagine imagine

Iată categoriile: Animals, Art, Brands, Business, Cartoon, Computer, Food & Drinks, Games, Holidays, Internet, Media, Movies &TV, Nature, Objects, Phones, Sport, Vehicles. Şi fiecare categorie are la rândul ei câteva subcategorii. Unele seturi sunt de 5-10 iconiţe, dar se găsesc şi seturi de zeci de iconiţe. Dimensiunile diferă din nou, dar pentru proiecte obişnuite sunt oferite iconiţe la o dimensiune şi calitate suficientă. Consultaţi şi blogul, cu articole gen 2379 Free Web Design Icons. Webmasterii merită să adauge acest sit între semnele de carte.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (6 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    Iconiţe foarte frumoase (din păcate multe şi contra cost, însă nu foarte scumpe) sunt oferite la următoarea adresă web: http://icondock.com/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *