Magazin Google


Fan, mega fan, foarte mare fan Google? Poate doriţi să afişaţi această pasiune a Dvs cu obiecte purtând logoul Google. Ei bine, Google are propriul magazin la Google-Store.com. Un articol TechCrunch de astăzi scria cu surprindere despre acest sit, ce există totuşi de câţiva ani. Nici eu nu ştiam de el, aşa că am împărtăşit surpriza când l-am deschis. După o scurtă localizare pe hartă ajungem direct la obiecte, puse pe câteva categorii: Accesories, Fun, Kids, Office, Wearables şi Software. Cu o carte de credit puteţi cumpăra rapid (primi… mai puţin rapid): produsele nu sunt foarte scumpe (ţinând cont de… marcă logo), dacă nu ar fi şi cheltuielile de expediţie.

 imagine

Am făcut un test (simulaţi executarea comenzii şi după primul pas – sunt în total patru – veţi avea estimarea transportului) şi am văzut că un pix de 4 euro ajunge în România în sistemul cel mai simplu de expediţie la preţul de 4+11=15 euro (expediţia aproape de 3 ori mai scumpă decât obiectul în sine – dar cine ar fi atât de absurd să cumpere un… pix?). Mai sus vedeţi o geacă cu logoul YouTube. Ea face 40 euro, dar ca să o primiţi acasă în România mai trebuie să scoateţi din buzunar 12 euro (vedeţi mai jos). Evident deci, cu cât cumpăraţi lucruri mai scumpe taxa de transport devine mai acceptabilă. Dacă vă grăbiţi foarte tare, la geaca de 40 de euro mai scoateţi 80 de euro doar pentru transport.

imagine

Pentru “muritorii de rând” probabil acest magazin online este neinteresant. Dar, repet, pentru fanii Google şi pentru cei care vor să dea nişte cadouri mai speciale, unor astfel de fani, Google-Store.com ar putea fi o destinaţie numai bine de ştiut.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. sorin spune:

    As comanda geaca cu un pix, insigne, si alte minunatii. Si pana la urma nu e scump sa dai 15 eur pe un pix… e de la Google. 🙂

  2. gxg spune:

    Si Mozilla are un magazin cu obiecte „de firme”. Dar parca e mai cunoscut decat cel al Google…

  3. sorin spune:

    Pana la urma iau un logo Google si-mi fac tricou 😀 . Ma costa 10-15 EUR.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *