Mai multe moduri de a pune mâna pe Windows 7


Linkuri către torrente sau RapidShare? Nuuu… Aş dori să evidenţiez puţin eforturile Microsoft de promovare a noului sistem de operare. Nu ştiu dacă vă amintiţi impactul la lansarea Vista: nu se compară deschiderea largă care există acum faţă de Windows 7… Eu l-am testat şi îl mai folosesc din când în când şi este într-adevăr un Vista maturizat. Păcat că ne este vândut ca sistem de operare nou, şi nu ca upgrade. Şi aşa cum ne-am aştepta, se face tot mai mult zgomot în jurul sistemului de operare, pentru a-i convinge şi pe cei rămaşi sceptici. O iniţiativă anunţată la 1 septembrie îi vizează special pe profesioniştii IT, cărora li se pune la dispoziţie Windows 7 gratuit pentru 3 luni!

imagine

Blogul WindowsTeamBlog ne spune că  Windows 7 Enterprise 90 Day Evaluation (is) Now Available, subliniind  că oferta durează până la epuizare. Nu trebuie să faceţi dovada că sunteţi expert IT ci puteţi purcede direct aici pentru descărcare. După cele 90 de zile sistemul de operare nu va mai putea fi folosit, şi chiar şi achiziţionarea unei licenţe nu vă scapă de o reinstalare. Oricum: 90 de zile (pentru cei care nu au dorit să testeze RC-urile) este o ofertă generoasă. Ţineţi cont că veţi testa exact versiunea ce va fi pusă spre vânzare în curând.

Oferte Microsoft sunt multe. S-au făcut prevânzări de vreo lună-două, la preţuri fantastice. S-au anunţat diverse pachete (unele familiale: trei licenţe la preţ de una) dar doar în ţări selecte, nu… România. Pentru multe ţări vor curge acum ocaziile de a pune mâna gratuit pe o licenţă de Windows 7. Vor fi conferinţe, prezentări, tot felul de evenimente speciale la care participanţii vor primi la plecare o licenţă (aşa a fost şi cu Vista). De exemplu astăzi s-a anunţat o idee mai neobişnuită: organizezi o petrecere de lansare cu minim 9 invitaţi şi vei primi o licenţă Windows 7 Ultimate. Ţările vizate: SUA, Canada, Mexic, Franţa, Marea Britanie, Germania, Spania, Italia, India, Australia, Japonia şi Hong Kong.

imagine

PS: Probabil că îşi în România vor fi ceva evenimente cu distribuire de licenţe gratuite. Îmi amintesc că ceva citeam recent pe ArenaIT.net.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

4 comentarii

 1. m1ha1 spune:

  Eu il folosesc de vreo luna doua, si in afara de cateva bug-uri micutze sistemul merge brici. Designul e punctul forte al lui.

 2. Laur spune:

  Eu prefer Linux 😉 este free, si foarte stabil fata de Windows, adevarat ca nu se pot juca jocuri, doar daca sunt emulate.

  Recomand Liunx Mint pentru incepatori bineinteles.

  Eu prefer Fedora si Slackware. :X

 3. righthim spune:

  Nu stiu pt ce lumea lauda atat de mult designul la Windows 7, comparativ cu Vista si XP mi se pare foarte „decolorat”, iar daca am folosi dor interfata basic si nu cea aero ar arata groaznic. Noroc ca sunt cativa baieti pe deviantart care se pricep de minune sa faca noi teme de Windows. Eu am incercat versiunea 7600, m-a incantat pana la un punct, nu merg jocurile; si nu va ganditi aici la unele pretentioase gen Crysis, Gta 4, Cod 5, am testat un Max Payne 2, Project Igi, s.a. si la toate primesc erori fie din Direct X, fie din prima un BSOD. Spre exemplu versiunea 7100 era mult mai stabila la capitolul gaming si nu intaimpinasem nici un fel de problema, acolo buba fiind la conexiunea pppoe care se realiza intr-un timp destul de lung.

 4. DonJose spune:

  Se poate cobori ce versiune doresti iar cu aplicatia eicfg_remover se poate modifica imaginea ISO transformind-o in „all in one” (deci poti vedea lista versiunilor ce pot fi instalate la inceputul procesului de instalare). 😉


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *