Aero Glass în Windows XP


Am citit acum ceva vreme articolul Aero Glass in Windows XP… Done Right de pe CybernetNews.com. Cât timp am lucrat pe XP nu am simţit nevoia de aşa ceva. Dar când mai apoi am folosit Vista a început să îmi placă aceste margini gen geam, cu transparenţă (aşa numita schemă Aero Glass). Am fost curios să văd cum merge sub XP, mai ales că ştiam că încercări au fost multe (şi multe stângace), iar acum Ryan vorbea despre ceva “done right”. Am încercat deci Border Skin – poate nu vă aşteptaţi să descărcaţi programe de pe DeviantArt, dar vorbind de programe ce modifică un aspect vizual nu trebuie să ne mire prea mult.

imagine

Am pus programul pe un netbook unde am Windows XP. Prima observaţie: în funcţie de antivirus s-ar putea să primiţi un avertisment. Personal mă îndoiesc că Border Skin conţine un virus şi cred că este o alarmă falsă (false positive), dat fiind că evident programul intră în substraturile Windows (cum fac de regulă viruşii) pentru a putea aduce modificările de rigoare. Dar e doar o opinie personală: Dvs încredeţi-vă în antiviruşii proprii sau în flerul Dvs. Odată lansat (nu e nimic de instalat, doar de despachetat) Windows-ul şi-a schimbat faţa după cum vedeţi mai jos. Ryan spune că a testat pe mai multe sisteme şi a mers brici, fără să afecteze viteza de operare. Dacă mai folosiţi XP tânjind după Aero Glass poate veţi încerca acest program.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. cosmin spune:

    Mda… stiam de program, dar trebuia totusi sa zici ca ne trebuie net framework-ul. Oricum… frumos design la programul asta. 🙂

  2. Xpt1 spune:

    Si eu, dar incetineste PC-ul cu cam 50-100 MB de RAM.

  3. jürgen.toth spune:

    Pentru utilizatorii Firefox utilă poate fi extensia AeroBuddy: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/63130


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *