AAA Logo: crearea de logouri


De regulă firmele sunt interesate de logouri, dar uneori şi unii webmasteri şi-ar putea dori aşa ceva. AAA Logo este un simpatic (dar din păcate comercial) program pentru creat logouri. În doar câteva secunde am “creat” logourile de mai jos. Pun ghilimele pentru că nu este un proces 100% creativ, dat fiind că de fapt am luat din propuneri şi le-am modificat foarte puţin. Cei care doresc logouri (cât mai) originale vor încerca să pornească poate chiar de la zero: din fericire programul are o librărie de sute de elemente (de fapt se pare că sunt peste 8000, conform prezentării programului) din care să construieşti apoi logoul. Iar la final îl poţi exporta pentru web (dimensiune mică, inclusiv PNG cu transparenţă) dar şi pentru tipar (calitate excelentă).

imagine

Mai jos vedeţi două exemple cu pagina cu şabloane (template-uri) cu care te întâmpină programul. Ele sunt organizate pe taburi: Classic Flair, Classic Bold, Letter Based, Emblem Style, Abstract şi Illustrative. Alegeţi unul şi îl veţi putea modifica. Vreţi să porniţi de la zero? Daţi atunci Escape.

imagine imagine

Dar să vedem chiar programul. După cum observaţi în captură, în partea stângă sus este obiectul curent (selectat), iar mai jos seturile de obiecte (repet: sunt multe, foarte multe, grupate – la un moment dat chiar ajungi să te pierzi printre miile de elemente grafice). În dreapta este “pânza” unde pictăm logoul. Deasupra avem butoanele care permit modificarea textului, culorilor, efectelor precum umbra, transparenţa şi altele. Ia puţin până te obişnuieşti cu programul. Cercurile de jos permit schimbarea mai intuitivă a culorii (plus umbră şi transparenţă). Poate versiunile viitoare vor fi mai prietenoase (de exemplu cu profile pentru gradiente şi efecte, pentru o reutilizare mai simplă).

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *