Doar azi gratuit: QuizCreator 3.0


Când acum un an a mai fost această ofertă de la GiveAwayOfTheDay (probabil versiunea 2.0) am spus clar că programul este mediu/mediocru. Iată că noua versiune e… cu totul altceva. Cum GAOTD este acum în română pot cita lejer: Wondershare QuizCreator este un creator robust de chestionare flash care permite utilizatorilor să creeze cu uşurinţă chestionare flash cu suport multimedia, oferind un sistem gratuit de administrare pentru rezultate flexibile şi raportarea punctajului. QuizCreator 3.0 are multe caracteristici noi precum o interfaţă Office 2007 în stil ribbon, player de şabloane pe bază de teme şi posibilitatea de inserare imagini şi ecuaţii atât pentru întrebări cât şi pentru răspunsuri, etc.

imagine

Să vedem lista noutăţilor (citând din nou):

 • Interfaţă inovatoare stil Office 2007;
 • Player de şabloane de chestionare pe bază de teme;
 • Introduce ecuaţii multiple atât în întrebări cât şi în răspunsuri;
 • Permite alocarea punctelor pentru fiecare răspuns;
 • Administrarea chestionarului şi certificat personalizat QMS;
 • Rapoarte solide de analiză;
 • Permite folosirea Unicode.

Am retestat programul şi sunt încântat. De ce? Tipurile de întrebări acoperă o plajă largă de nevoi: adevărat/fals; un răspuns corect; mai multe răspunsuri corecte; potrivire; ordonare; completare cuvânt sau scriere text; ba chiar şi hartă clickabilă. Mai mult, există o serie de template-uri puse la dispoziţie, iar de la Text&Labels puteţi traduce în română tot ce apare nativ în engleză (butoane, mesaje, altele).

imagine

Cireaşa de pe tort e finalul: puteţi să exportaţi chestionarul ca flash pentru pus în pagină web… ca executabil bun de distribuit… sau ca fişier Word/Excel. Pe lângă posibilitatea publicării în regim QMS (nu am studiat în detaliu, dar această modalitate permite facilităţi foarte interesante, precum colectarea răspunsurilor ş.a.). Atenţie: la instalare (să o faceţi în timp util – economisiţi 150usd) Activate.exe să îl lansaţi cu drepturi de administrator, altfel înregistrarea gratuită nu va merge.

imagine

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare – nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. Leo spune:

  Dupa ce l-am instalat si apoi am rulat Activate.exe am primit mesajul Successfully activated iar cand am pornit softul imi cerea codul de inregistrare si adresa de email. De unde sa iau codul? De obicei softurile de la GOTD se activau automat. CE se intampla? Unde am gresit?

 2. radu.capan spune:

  Exact asa mi-a facut si mie. Am pus apoi Active.exe intr-un folder (il lansasem din arhiva) si am dat click dreapta si Run as administrator. Atunci s-a facut inregistrarea corecta (fapt semnalat mai sus in articol).

 3. Leo spune:

  E OK acum. A mers cu Run as administrator. Multumesc pentru raspuns.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *