Puzzle-uri cu imagini pentru copii


Am dat deunăzi de un set de imagini ce mi s-au părut foarte simpatice pentru copii. Drept urmare am rugat-o pe Oana să le compileze – via JigS@w Puzzle – într-un set de puzzle-uri care cred că vor fi îndrăgite de cei mici. Vă invit deci să descărcaţi de aici un executabil de 4,4MB care nu necesită instalare şi care vă pune imediat în faţa puzzle-urilor. Partea bună este că jocul poate fi întrerupt şi reluat oricând, memorându-se stadiul unde s-a ajuns pentru fiecare puzzle în parte. Cu Ghost puteţi vedea cu semitransparenţă imaginea finală, ceea ce uneori e de mare ajutor.

imagine

Oana a luat cele 12 imagini şi le-a făcut pe fiecare puzzle de două ori: în mai multe piese (50-80), respectiv în mai puţine piese (20-30). Cu alte cuvinte copiii mici dar şi cei puţini mai mari vor găsi aici provocări după nivelul lor. Nici un puzzle nu foloseşte piese rotite. Dacă la final vreţi să vedeţi imaginile neîmpărţite în bucăţele daţi click pe Image (în meniul din stânga-sus) şi apoi click-dreapta pe imagine şi alegeţi 100%.

imagine

Distracţie plăcută! Dacă mai vreţi să vedeţi puzzle-uri realizate de noi urmaţi tagul.

PS: Repet oferta – aveţi nişte fotografii de familie pe care vi le-aţi dori transformate în puzzle-uri? În mod excepţional putem satisface câteva cereri, doar să ne trimiteţi imaginile şi să ne spuneţi cum le doriţi în puzzle (câte piese, cu rotire sau nu, puzzle-surpriză…).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *