Ca la poliţie: PimpTheFace


Acum vreo trei ani am avut un articol Ca la poliţie: Ultimate Flash Face. Ne oferă o parte a doua o altă webaplicaţie flash similară: PimpTheFace. Şi cu aceasta se pot construi ceva gen portretele robot de la poliţie. Nu trebuie să vă deschideţi un cont aşa că puteţi trece imediat la treabă. Dacă aveţi ceva experienţă în desenare poate veţi reuşi să creaţi nişte portrete asemănătoare cu realitatea (pentru Dvs, pentru prieteni, vedete…). Trebuie doar să aveţi răbdare să treceţi prin zecile de bărbi, nasuri, ochi, peruci ş.a. Dacă aplicaţia vă va prinde şi estimaţi că veţi reveni la ea ar fi bine să vă deschideţi un cont pentru a putea relua oricând desenele începute.

imagine

După cum vedeţi din captura de mai jos, în stânga sunt elementele de pus pe “planşă” pentru reconstruirea portretului. Pentru scalare folosiţi pătratul din stânga-jos. Dacă doriţi să vă “inspiraţi”, puteţi încărca o imagine de pe calculator şi să îi setaţi o transparenţă ca să “desenaţi” peste ea. Poate veţi reuşi să vă “recreaţi” – mie nu mi-a ieşit 🙂 . Nici testul cu Obama (clipul YouTube este pus pe prima pagină a sitului) nu e prea reuşit. Dar oricum… webaplicaţia rămâne interesantă şi poate vă va oferi o alternativă la avatarul pe care îl folosiţi acum.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (6 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. gyges77 spune:

    Intr-adevar… mostrele de pe sit nu sunt prea reusite. Asta arata cam ce baza se poate pune pe portretele robot intocmite de politie…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *