Răzbunarea lui Zuma


Cei care au îndrăgit jocul Zuma din 2003, se vor bucura de continuarea acestui joc, în Zuma’s Revenge. Simpatica broscuţă a naufragiat pe o insulă misterioasă, şi trebuie să "lupte" împotriva stăpânilor malefici ai acelei insule. Pentru aducere aminte, sau pentru a le explica jocul celor care nu l-au mai jucat: personajul nostru este broscuţa de piatră care stă în general în mijlocul ecranului, putând să se rotească cu ajutorul mouse-ului, şi să tragă cu bile colorate în şirul – sau şirurile – de bile care înaintează ameninţător către craniul care stă la capătul căii şerpuite, diferită de la un nivel la altul.

imagine imagine

Trei sau mai multe bile de aceeaşi culoare aflate una lângă alta explodează; încercaţi să ţintiţi acolo unde puteţi forma lanţuri de explozii – bile de diferite culori explodează unele după altele. Unele bile din şiruri primesc din când în când puteri speciale – dacă le eliminaţi, acestea se activează şi fac să se oprească şirul, să meargă în sens invers, să explodeze mai multe bile… sau dau puteri sporite broscuţei, care poate trage mai multe bombe sau elimina toate bilele de o anumită culoare. Sunt nivele la care Zuma poate glisa de-a lungul unei linii, în loc să stea în centru pe o poziţie fixă, şi poate trage într-o parte sau alta a liniei. De asemenea, puteţi la unele nivele să o faceţi să sară de pe un lotus pe altul, pentru a trage acolo unde este mai convenabil.

imagine imagine imagine

La finalul fiecărui set de 10 nivele, provocarea creşte cu întâlnirea cu unul dintre stăpânii insulei. Acesta se ascunde în spatele bilelor, dar poate trage în Zuma, care trebuie să se ferească şi în acelaşi timp să creeze spărturi în şirul de bile pentru a putea trage de mai multe ori în personajul malefic. Cu grafica lui reuşită şi cu toate cele patru moduri de joc, unele disponibile după ce aţi terminat modul Adventure (numai acesta are 60 de nivele), Zuma’s Revenge are toate şansele să vă creeze reflexul de a trage în orice şir de bile colorate pe care îl vedeţi! Aveţi 7 seturi cu câte 10 provocări, mergând ca dificultate de la Easy la Insane; modul Heroic Frog, în care puteţi relua toate nivelele de la modul Adventure; şi zece nivele dure în modul Iron Frog. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *